2 ZILE IN PARADIS, LEBADA RESORT, DELTA DUNARII

Ne-am urcat in mașină și am pornit spre Lebada Resort din Delta Dunării. Era prima oara cand ajungeam in Delta Dunarii și eram mai mult decât încântată să descopăr această parte a țării noastre frumoase.

Am preferat să mergem cu mașina, 12 ore Oradea – Murighiol Tulcea, urmate de o plimbare inedită de aproximativ 45 de minute, cu barca până la Resortul Lebada. Am avut parte de un drum absolut minunat, așa că nu vă temeți de un road trip prin România – are farmecul lui și în compania potrivită, este o aventură de care vă veți aminti cu drag peste ani.

Am ajuns în jurul orei 17:30 în Debarcaderul Murighiol, locul în care am și lăsat mașina parcată pentru zilele următoare. Resortul pune la dispoziție parcare privată, specială pentru oaspeți.

Lebada Resort Delta Dunarii_Iulia Andrei

Lebada Resort Delta Dunarii_Iulia Andrei

Cum a fost experiența la Resort Lebada Delta Dunarii?

Experiența a început cum nici nu se putea mai bine: un drum cu barca de aproximativ 45 de minute pe canalele din Delta Dunării. Ai parte de un view senzațional, mai ales că noi am prins un apus superb. A fost un peisaj de vis… dragoste la prima vedere. Delta Dunării este fără dar și poate un mic paradis, un colțișor de rai și liniște care merită vizitat măcar o dată în viață. Am fost vrăjită de drum și deja eram mulțumită de alegerea făcută, orice ar fi urmat, doar că…

Odată ajunși la Resortul Lebada din Delta Dunării am fost întâmpinați de gazde calde și primitoare, cu șampanie și un mic tur al resortului, singurul de 5* din Delta Dunării. Resortul pune la dispoziția oaspeților 3 piscine exterioare, 1 interioară încălzită, un centru de fitness, servicii de pescuit, 3 restaurate deosebite și un SPA care oferă cele mai inovative tehnici de relaxare din lume.

Lebada Resort Delta Dunarii_Iulia Andrei

Lebada Resort Delta Dunarii_Iulia Andrei

În ceea ce privește cazarea, resortul pune la dispoziție 175 de camere și apartamente cu vederi panoramice, bungalow-uri cu terase deasupra apei, căsuțe în copaci, grădină proprie, camere cu un design modern, elegant, intimitate cu servicii și facilități de lux.

La capitolul mâncare, am fost încântată să descopăr cel mai bun hummus și cea mai bună lipie încercată vreodată, la restaurantul El Fouad, cu specific libanez. Am gustat preparate deosebite, într-o ambiață intimă și elegantă. O cină perfectă. Ne-am savurat paharul de vin și ne-am îndreptat spre cameră pentru că urma o zi plină de activități.

Lebada Resort Delta Dunarii_Iulia Andrei

Lebada Resort Delta Dunarii_Iulia Andrei

Ziua 2 la Resortul Lebada, Delta Dunarii

Micul dejun este în sistem de bufet cu preparate tradiționale și internaționale. Se poate opta pentru mic dejun în cameră, însă restaurantul oferă un view spectaculos asupra Deltei, deci vă recomand să îl luați și pe terasa de la restarant.

Ziua 2 am rezervat-o pentru odihna trupului și a minții. În primele ore ale dimineții, ne-am relaxat la infinity pool-ul cu view spre deltă.

Lebada Resort Delta Dunarii_Iulia Andrei

Lebada Resort Delta Dunarii_Iulia Andrei

Un alt motiv important pentru care vă recomand din tot sufletul să vizitați acest resort, este SPA-ul Up the River Spa – o oază de liniște și relaxare.

Terapiile Ila creează mediul perfect în care să te reconectezi cu pacea interioară, oferind ritualuri dincolo de experiența SPA obișnuită. Experiența Ila fuzionează tehnici moderne cu traditii Ayurvedice si asiatice pentru niveluri profunde de relaxare emoțională și spirituală prin minte, corp și simțuri- de la terapii marma la vindecare a meridianelor si tapping, terapii tibetane, purificare a aurei și a spatiului cu Palo Santo, produse organice luxuriante. Terapeuții asiatici, venind din Nepal si Sri Lanka, asigură linearitate, având o  profundă înțelegere culturală a acestor ritualuri. 

Noi am optat pentru Ritualul Prayer of the Earth care cuprinde: o ceremonie de primire, fumigații, exfoliere corporală și un masaj de relaxare de 60 de minute. A fost o experiență unică și minunată. Vă recomand să vă faceți un asemenea cadou!

Dupa 1.45H de relaxare la superlativ, am ieșit alți oameni. Mi-a plăcut la nebunie procesul de exfoliere și modul în care arăta pielea mea, după procedură. Hidratată, luminoasă, catifelată – aș apela măcar de două ori pe săptămână la acest ritual, dacă ar fi mai aproape de mine Up The River SPA.

La prânz, am dat o tură și pe la restaurantul Danude Pride. Trebuie să vă previn legat de faptul că indiferent unde ați alege să mâncați, veți avea parte de mâncare gustoasă, demnă de cele 5*.

Din păcate timpul nostru petrecut în acest mic paradis a fost prea scurt de această dată. Consider că 2 zile nu sunt suficiente pentru a profita de toate activitățile pe care le pune resortul la dispoziție.

Pentru părinții care se gândesc la o vacanță alături de cei mici, în cadrul Resortului Lebada se organizează o mulțime de activități interesante pentru copii. Totodată, există locuri de joacă și piscine pentru copii, astfel încât toată lumea va fi fericită.

Noi am avut parte de o experiență pe cinste, una cu adevărat deosebită. Serviciile sunt de nota 10*, locația este un colț de paradis, iar resortul este o alegere excelentă pentru un sejur în Deltă.

Warnings* Dacă aveți și voi teama de țânțari și alte vietăți specifice zonei, nu vă faceți griji. Cât timp am fost în resort, nu am avut nici măcar o interacțiune cu aceștia, contrar asteptarilor.

Le mulțumim frumos celor de la Resort Lebada pentru că au avut grijă de noi! A fost o experiență cu adevărat memorabilă.

Love,

Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search