In Fashion, Moda Femei

iulia_andrei

Mai avem o lună de vară și toate site-urile de fashion încep să ne informeze cu privire la tendințele următorului sezon. Noi nu vom vorbi despre asta, ba din contră ne vom concentra pe niște piese de rezistență care nu trebuie să lipsească din dulapul niciunei iubitoare de modă. Piese de rezistență pentru această vară.

Cu toate că e tot cod galben sau ce știu eu ce culoare pe la noi prin zonă, mie nu mi s-a urât de vară, ba mai mult decât niciodată am chef de piscină, mare, soare, în ciuda faptului că vara acesta am semnat condica la mare de două ori, poate mai ajung o dată, who knows?

Așadar, fără s-o mai lungim cu dragostea mea pentru vară, vă invit să trecem pe lista pentru shopping următoarele articole vestimentare:

1.  Accesorii in culori neon

neon love

Astea-mi plac mult, și nu doar accesoriile ci și articolele vestimentare ( aici aveți dovada ). Fashion icon-uri aleg să-și anime ținutele cu accesorii în culori neon. Rozul și galbenul sunt vedetele verii, așa că nu ezita să combini o ținută simplă all black cu o geantă galben neon sau o pereche de pantofi roz neon.

Nu uitați că aceste culori puternice nu se adresează numai persoanele cu personalitate puternică ci tuturor fashionistelor. Iar dacă ești o tipă căreia îi place să iasă în evidență prin inedit, culorile neon sunt alegerea ideală pentru ținutele tale de vară.

Nu neglijați nici colierele statement sau brățările multiple. Nici nu aveți idee câtă viață aduc unei ținute banale, casual pentru o zi caniculară niște brățări în culori jucăușe sau un colier statement roz neon cu galben, etc.

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

 

2. Rochiile statement

iulia_andrei

Ce înseamnă asta? poate vă întrebați. Ei bine, o rochie statement se remarcă prin imprimeuri deosebite sau printr-un contrast cromatic. Rochia statement e noua rochiță neagră pentru sezonul cald. De ce spun asta? Pentru că o rochie statement te va scoate din orice situație în care nu știi cum să te îmbraci. Fie că e vorba de o întâlnire de afaceri, fie că e vorba de o ieșire la un suc.

Sfatul meu pentru voi este să alegeți rochii din bumbac cu imprimeuri spectaculoase, sau din materiale precum voalul, acestea sunt ca un pahar cu apă rece pentru trupurile noastre, vara.

Partea și mai bună la o astfel de rochie e faptul că nu trebuie să acordați o atenție deosebită accesoriilor. O pereche de pantofi albi cu o geantă albă și niște perle în urechi vă rezolvă problema accesorizării rochiei.

Nu vă încărcați, rochia statement are farmecul ei, tocmai acela că nu are nevoie de accesorii pentru a prinde viață.

Olivia Palermo este inspirația mea în ceea ce privește rochiile statement.

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

 

3.  Coliere supradimensionate

iulia_andrei

Vara tot timpul încerc să-mi contruiesc ținute cât mai simple și din materiale ușoare. Prefer o pereche de pantaloni scurți, un tricou alb și niște șlapi simpli. În acest caz un colier statement e mai mult decât bine venit.

Vara acesta se poartă foarte mult colierele tribale în culori cât mai puternice. Și la fel ca și în cazul prezentat mai sus când discutam despre rochia statement, evită brățările, inelele sau cerceii masivi dacă alegi un colier statement. Lasă-l să-și îndeplinească menirea, să atragă privirile și să vorbească despre purtătoarea lui.

iulia_andrei

iulia_andrei

iulia_andrei

statement necklace

 

Mai sunt o serie de piese must-have pentru vară, cum ar fi articolele cu animal print sau blugii cu aspect uzat, dar eu am decis să aleg doar acelea care consider că sunt cu adevărat necesare pentru un look fresh, cât mai puțin încărcat. Let’s keep it simple, but classy.

Nu e nevoie să vă cumpărați tot H&M-ul pentru a arăta bine, e de-ajuns să faceți cumpăraturi cu cap 🙂

Voi ce articole vestimentare le considerați necesare pentru un look de vară?

Recommended Posts
Comments
  • Monica
    Reply

    Pantofii verde neon 😡

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search