In Fashion, Moda Femei, Travel

Trebuie să recunosc că mi-e un dor de California… un dor care parcă îl simt în trup, parcă doare, haha.

Nu știu dacă vorbesc prostii sau dacă cineva poate să înțeleagă cum e să îți fie teribil de dor de un loc anume sau de cineva, însă uitându-mă la acest clip mă apucă un soi de râs amestecat cu plâns.

Vara asta a fost cu siguranță cea mai frumoasă din viața mea, motiv pentru care am vrut să păstrăm aceste sentimente în clipuri la care să ne uităm peste ani și prin intermediul cărora să arătăm și celor care ne urmăresc, puțin din viața noastră, din ce trăim și desigur, din locurile minunate pe care le vizităm.

3 Plaje preferate din California

Top plaje preferate din California

În clipul de astăzi, vreau să vă prezint în maaaare trei dintre plajele mele favorite din California. Trei dintre cele pe care am apucat să le vizităm, pentru că sunt absolut convinsă că există mult mai multe pe care abia aștept să le descoperim, data viitoare!

Până atunci, vă invit să luați o cană de ceai și să apăsați play. Poate așa ne mai încălzim puțin. Mi-e imposibil să nu mă gândesc cât de norocoși sunt cei care locuiesc în California… în condițiile în care eu nu sunt prietenă cu frigul și abia aștept temperaturi ceva mai agreabile.

3 Plaje preferate din California

3 Plaje preferate din California

3 Plaje preferate din California

Crystal Cove

O plajă ascunsă, mai puțin cunoscută și cea mai goală din câte am văzut. Este înconjurată de stânci, iar oceanul aici este ceva mai calm decât în alte părți. Intrarea în ocean este lină, plajă este suuuper lată, iar nisipul este fin! Singurul lucru care mi-a displăcut e că pe malul oceanului erau o grămadă de albine/viespi și am și fost înțepată de o asemenea vietate… pe moment am dramatizat puțin, însă acum, când mă uit la aceste filmări realizez că dacă eram puțin mai atentă totul era perfect!

3 Plaje preferate din California

3 Plaje preferate din California

3 Plaje preferate din California

Venice Beach

o plajă super lată, valuri mari și o grămadă de terase și buticuri. Aici cred că poți găsi orice îți imaginezi și dorești. E un loc interesant… aici am descoperit cei mai ciudați oameni pe care i-am întâlnit în viața mea. Era plin de vânzători ambulanți care își vindeau o grămadă de chestii dubioase… fie tablouri făcute de ei, fie un manechin pictat… nimic ieșit din comun, haha.

Plaja însă e minunată, iar lângă plajă este un skatepark uriaș unde vezi oameni de toate vârstele, fiecare etalându-și talentul. Aștept să mă întorc aici cu nepoțelul meu și să ne dăm amândoi pe skate (una dintre rezoluțiile mele pentru anii ce vin).

3 Plaje preferate din California

3 Plaje preferate din California

3 Plaje preferate din California

Hungtington Beach

Despre ea v-am mai povestit deja. Este prima plajă pe care am vizitat-o în California, este minunată! Aici am văzut cei mai mulți surferi frumoși și cele mai impresionante valuri. Cu siguranță este Must-Visit!

*Fetelor nu uitati de #giveaway. AICI gasiti toate detaliile!

Hope you enjoy it!

Love,
Iulia A

Recommended Posts
Comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search