3 TARI IN 3 ZILE: GERMANIA, FRANTA, ELVETIA

Cel mai mult îmi place să călătoresc! Să descopăr tari noi, culturi noi, locuri noi. Consider că unul dintre cele mai bune lucruri pe care ne putem cheltui banii este călătoria!

Călătoriile sunt până la urmă lecții de viață care devin amintiri frumoase și prețioase. De fiecare dată când mă întorc dintr-un loc nou, vin acasă cu un bagaj de informații pe care cel mai probabil nu le-aș fi dobândit la fel de rapid și de ușor dacă nu aș fi vizitat acel loc.

Înveți fără să vrei lucruri noi despre cei din jur, dar și despre tine… acesta este unul dintre motivele pentru care în această perioadă din viața mea, călătoriile reprezintă o prioritate pentru mine. Puține lucruri mă fac la fel de fericită și de împlinită ca sentimentul de a descopri un loc nou, o țară nouă, o cultură diferită.

3 tari in 3 zile: GERMANIA, FRANTA, ElVETIA

3 tari in 3 zile: GERMANIA, FRANTA, ElVETIA

Am profitat de mini vacanța de 1 Iunie să explorăm o parte a Europei în care nu am mai ajuns și anume: Germania, Franța și Elveția (în Elveția am mai fost, dar în alta zona)

Am luat avionul din Budapesta și am zburat spre aeroportul din Basel – un aeroport interesant care are ieșire la trei țări. Am închiriat o mașină exact din aeroport și am pornit aventura.

3 tari in 3 zile: GERMANIA, FRANTA, ElVETIA

3 tari in 3 zile: GERMANIA, FRANTA, ElVETIA

Am filmat un vlog cu cele 4 zile, așa că vă invit să îl vizionați pentru a vedea exact toate aceste tari frumoase pe care le-am vizitat. Cuvintele nu sunt suficiente pentru descrie ce locuri frumoase am descoperit.

Ziua 1 am vizitat podul peste Rin care desparte Elveția de Germania. E ceva abosult superb!

3 tari in 3 zile: GERMANIA, FRANTA, ElVETIA

3 tari in 3 zile: GERMANIA, FRANTA, ElVETIA

Ziua 2 am vizitat un „parc” din Germania: Hasenhorn Coaster Todtnau. Cu mic, cu mare, am urcat in telescaun care ne-a dus până în vârful muntelui, iar de acolo am coborât pe un „trenuleț” lung de 3 km. O experiență grozavă, pe care vă recomand să o încercați dacă treceți prin acea parte a Germaniei.

După doza de adrenalină, am urcat în mașini și am pornit spre cascada Rinului din Elveția. Un loc care m-a impresionat… e absolut super. Din păcate nici în poze nici în video nu se poate reda cu precizie frumusețea acestei cascade. Nu degeaba este considerată una dintre cele mai spectaculoase frumuseți ale naturii din țară.

Am încheiat ziua 2 în Zurich, Eleveția. Am vizitat centrul Zurich-ului, câteva magazine, am mâncat ciocolată și am admirat arhitectura orașului, străzile înguste din centru pavate cu piatră cubică, pub-urile cochete… și ne-a plăcut tot!

3 tari in 3 zile: GERMANIA, FRANTA, ElVETIA

3 tari in 3 zile: GERMANIA, FRANTA, ElVETIA

Ziua 3 am petrecut-o în Franța, mai exact în orășelul Colmar. Un oraș pe care mi-am dorit de multă vreme să-l vizitez! Se aseamănă mult cu Veneția sau Annecy. Clădirile colorate, centrul vechi plin de flori și restaurantele cu mâncare delicioasă m-au determinat să iubesc și mai mult acest oraș.

Au fost 3 zile intense, frumoase, în care am descoperit locuri minunate.

Dacă aveți anumite întrebările legate de aceste tari, destinații, aștept cu mare drag să vă răspund!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • on Facebook
  Reply

  Frumos este orasul Basel! Am fost si eu. Elvetia te surprinde mereu cu ceva 😉😊🤗. Ce pacat ca ceea ce este frumos trece repede…

 • on Facebook
  Reply

  Super.

 • Carmen
  Reply

  Super!De unde ai rochia lunga? Este minunata!

 • marcel
  Reply

  super rochia

 • irina
  Reply

  Superb!

 • Reparatii frigidere Chirita
  Reply

  Pozele sunt superbe ,imi place rochita ta este vesela si pastelata ,pare din peisaj . Cu respect .

 • inscriere avon
  Reply

  🙂

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search