In Beauty

Să vorbim despre coafarea parului si ce ustensile folosesc cel mai mult pentru a-mi aranja părul, acasă.

Adevărul este că poți să ai o coafură perfectă toată săptămâna, trebuie doar să găsesti ustensilele potrivite și să înveți să le folosești. De cele mai multe ori prefer să îmi aranjez singură părul, chiar și atunci când particip la evenimente deosebite, din simplul motiv că știu exact ce coafură mă avantajează și știu cum să o realizez.

Nu e greu să ai un păr voluminos, bucle perfecte sau păr drept la tine acasă, ai nevoie doar de câteva instrumente bune. În noul clip, vreau să vă arăt care sunt ustensilele pe care le folosesc eu pentru coafarea parului acasă.

*toate ustensilele generează căldură, motiv pentru care nu vă recomand să le utilizați în exces. Folosiți tot timpul înainte de utilizare o protecție termică pentru păr

3 Ustensile pentru coafarea parului acasa

1. Uscătorul de păr de la Irresistible me

Dacă vreau un păr voluminos, îl usuc cu peria și feonul. De cele mai multe ori timpul nu îmi permite să las părul să se usuce natural, așa că am nevoie de un feon bun care să fie cât mai puțin dăunător pentru părul meu blond. L-am ales pe cel de la Irresistible me datorită tehnologiei care se bazează pe ioni negativi și lasere infra roșii. Are 7 trepte de căldură și este foarte ușor de folosit.

Gasiti feonul aici.

2. Ondulatorul de la Irresistible me

Ondulatorul este probabil intrumentul la care nu aș putea renunța niciodată. Deși evit să-l folosesc foarte des (îl folosesc doar atunci când am evenimente sau o dată la 2-3 săptămâni), este preferatul meu. Acest ondulator are mai multe capete, în funcție de ce tip de bucle dorești să obții – legat de acest subiect am făcut un review pe canalul de Youtube, te invit să-l urmărești. Eu prefer acest capăt mai gros pentru bucle mari și naturale.

Găsiți ondulatorul aici.

3. Placa de intins – Irresistible me

Nu sunt neaparat fana buclelor făcute cu placa, însă atunci când vreau un păr super drept, mă folosesc de această ustensilă. E drept că o folosesc cel mai puțin dintre toate cele enumerate, însă este perfectă pentru zilele în care îmi doresc un păr perfect drept. Uneori o folosesc doar pentru a așeza șuvițele mai rebele.

Găsiți placa aici.

Cei de la Irresistible me au o reducere de 20% OFF la prima comandă de pe site dacă utilizați codul „GET20OFF” !

Voi ce ustensilă pentru coafarea parului folosiți cel mai des?

 

Recommended Posts
Showing 2 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search