In Fashion, Moda Femei

iulia_Andrei_blog

“Be prepared for any occasion life throws your way! Elle magazine’s Joe Zee says you only need five basic handbags to complete any outfit.”

Că tot veni vorba într-un articol anterior despre genți, înainte să știm ce trebie să punem în ele, trebuie să stabilim care sunt modele de genți pentru care ar trebui să optăm în funcție de situație și eveniment
Conform unui studiu realizat de Joe Zee, expert în materie de fashion, există 5 modele de genți indispensabile pentru orice femeie. Invitat în nenumărate rânduri în emisiunea lui Oprah, Joe afirmă că nu avem  nevoie decât de 5 genți diferite pentru orice ocazie.

Așadar începem numărătoarea cu:

1. Geanta de zi

La care apelăm când mergem fie la facultate, fie la serviciu. Secretul alegerii unei genți de zi potrivită constă în faptul că este musai să mergi pe culori neutre, gen bej, crem, roz pal, gri pal sau negru. Scopul tău este să nu mai cauți minute în șir după o geantă potrivită, ci să o alegi pe acea geantă de zi care se potrivește la orice combinații de culori.

Deasemenea, este important să optați pentru o geantă încăpătoare si cu multe buzunărele. Astfel nu îți vei rătăci cheile de la mașină sau alte obiecte micuțe.

iulia_andrei_blog
iulia a
iuliaa

2. Plicul supradimensional

E necesar un plic, mai ales în cazul în care lucrezi până târziu și nu mai apuci să treci pe acasă să te schimbi într-o ținută de seară. Vă sfătuiesc să alegeți culori mai vii, gen roz, galben, mov, albastru, în acest fel ve-ți transforma o ținută banală de zi, de office, într-una de seară, numai bună de ieșit la un suc cu prietenele after work!

iuliaaiulia a

3. Poșeta de seara

Apelăm la ea oridecâte ori participăm la un eveniment la care se impune o ținută elegantă, de seară. Poșeta trebuie să fie îndeajuns de mare pentru a încăpea telefonul, cheile, rujul, portofelul. Joe Zee ne recomandă  să optăm pentru o poșetă în nuanțe metalice, aurie, argintie, pentru că adaugă un strop de strălucire ținutei.

iulia a

4. Geanta de calatorii sau de weekend

Este bine să avem și o geantă pe care am luat-o la un preț de nimic deoarece nu trebuie să fim super grijulii cu ea să nu o agățăm, să nu o rupem sau alte lucruri ce se pot întâmpla într-o călătorie. Joe ne sfătuiește să alegem una mare pentru că atunci când mergi la drum nu știi niciodată de ce vei avea nevoie, iar astfel arunci toate prostiile găsite prin casă, în geantă în ideea că poate vei avea nevoie de ceva.

iulia aiulia a

5. Geanta in pas cu moda

Mă refer aici la geanta cu ținte sau tot felul de imprimeuri. Știm cu toate că moda nu stă pe loc, așa că această geantă este opțională… în cazul în care esti fashion-addict și știi că trebuie să ai acea geantă cu ținte care e acu în vogă și o vezi în toate vitrinele. Eu recunosc, gențile și pantofii sunt pasiunile mele dureroase din prezent. De ce dureroase? întrebati-l pe prietenul meu :)) (fetelor, voi știți foarte bine despre ce vorbesc).

iulia aiulia a

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search