In Lifestyle

Te-ai întrebat vreodata cum să slabesti? Te-ai apucat de diete drastice, faci sport până nu mai poți și tot nu ai rezultate?

Ei bine, been there, done that. În urmă cu vreo 3 ani căutam și eu disperată soluții rapide, eficiente și de durată care să mă ajute să ajung la kg dorite. Defapt, mai mult îmi doream să îmi schimb stilul de viață, să am o alimentație mai sănătoasă și tot ce cuprinde acest termen. Despre cum am reușit să slăbesc, v-am povestit pe larg într-un clip pe canalul meu de YouTube, îl găsiți chiar aici, în caz că încă nu l-ați văzut.

Și pentru că nu am lămurit toată problema despre cum sa slabesti și pentru că am primit o grămadă de întrebări după ce am postat acel clip, am zis că e musai să vină și partea a 2-a.

6 MOTIVE pentru care NU SLABESTI

În noul clip vă povestesc din experiența mea, care au fost lucrurile care au stat în calea drumului meu spre silueta mult visată. Trebuie să menționez faptul că nu sunt vreun expert în nutriție, nici antrenor, nici măcar nu activez în domeniu. Cu toate acestea însă, consider că unele lucruri s-ar putea să vă fie și vouă de folos. Totuși, nu pierdeți din vedere faptul că fiecare organism este diferit, iar ce pentru mine funcționează, poate pentru tine nu are același rezultat.

Totodată, lucrurile despre care vă povestesc sunt câteva obiceiuri sănătoase care ar fi bine să le avem, chiar dacă nu scopul nostru nu este neaparat să slăbim.

Pentru mine au funcționat minunat și continui să le fac. Dați play & enjoy!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search