In Fashion, Moda Femei

Fusta din denim, un must-have al sezonului

Îmi place să port denim în orice moment al zilei, mi se pare cel mai versatil, fresh, actual, confortabil material.

Îl port indiferent de sezon, dar în această primăvară cred că mi-am cumpărat deja vreo 3 fuste din denim. E adevărat că vin în diferite nuanțe ale denim-ului, diferite croiuri și lungimi, iar fiecare în parte este la fel de versatilă și la fel de ușor de purtat. Fie că vrei să obți un look casual, clasic sau glam rock, fusta din denim se potrivește în orice context, din punctul meu de vedere.

Fusta din denim, un must-have al sezonului

Eu am mizat pe un look casual, însă o pereche de pantofi cu toc ar fi mers la fel de bine și aș fi obținut un outfit perfect pentru o seară în oraș. Am ales un tricou cu print, pantofi argintii și o jachetă din imitație de piele. Adevărul este că o pereche de dresuri negre ar fi o idee bună, în cazul în care temperaturile nu devin ceva mai agreabile.

Fusta din denim, un must-have al sezonului

Dacă încă nu ați făcut shopping-ul de primăvară, vă recomand să vă orientați spre un articol vestimentar din denim; fie că e o jachetă boyfriend, o pereche de pantaloni din denim sau o fustă simplă. Denim-ul este un must-have în acest sezon și vă asigur că vă va fi un prieten de nădejde. Trebuie să recunosc că eu le-am bifat pe toate și le port pe toate în egală măsură. Fusta este într-adevăr cea mai nouă achiziție, motiv pentru care o veți revedea pe blog, în viitorul apropiat.

Fusta din denim, un must-have al sezonului

Atunci când facem shopping pentru garderoba din noul sezon, e important să investim în piese versatile, care se potrivesc cu stilul nostru vestimentar și cu restul item-urilor pe care le avem deja în dulap. Nu tot ce se poartă ni se potrivește, nu uitați.

Fusta din denim, un must-have al sezonului

Fusta | Tricou | Geaca din imitatie de piele | Pantofi | Geanta

Acestea fiind spuse, vă doresc o primăvară frumoasă și inspirată! Nu uitati sa vizionati clip-ul de pe YouTube in care prezint aceste 3 tinute de Primavara.

Totodata, am fost nominalizata la 2 categorii in cadrul competitie Digital Divas 2017:

  • Most Active Fashion Blogger
  • Best Use of Video in Fashion Blogging.

Daca va place munca mea, as avea mare nevoie de sustinerea voastra, printr-un vot, la link-ul de mai jos.

Multumesc anticipat!

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search