In Beauty

Par frumos, perfect drept, în doar câteva minute… sună bine, nu? Personal, atunci când aleg să am un par drept apelez de cele mai multe ori la uscatul cu peria și sunt gata în câteva minute!

Am primit însă, recent, o placă pentru întins părul de la Irresistibleme.com și am zis că ar fi interesant să vedem cum arată mai bine și care procedeu de coafare a părului necesită cel mai puțin timp: întinsul cu placa sau uscatul cu peria?

Totodată, am folosit această placă pentru întins, pentru prima oară și am făcut un mic review pe această cale. Recunosc că nu folosesc foarte des această ustensilă, dar nici de uscătorul pentru par nu fac abuz – având un par blond, decolorat, este deja destul de uscat, așa că încerc pe cât posibil să îl usuc natural și sănătos… dar mai facem și excepții.

Nu îmi place nici să pierd prea mult timp coafându-mi părul, motiv pentru care aș alege mereu cea mai rapidă soluție. Cu toate acestea, trebuie să recunosc că mi-a plăcut rezultatul în urma folosirii plăcii pentru întins, dar vă invit să viziționați clipul pentru a vedea exact cum arată, la final, părul întins cu placa și părul uscat cu peria.

Par drept rapid: PLACA vs PERIE

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui plăci pentru întins sau pentru a realiza niște bucle lejere, placa de la IrresistibleMe este bună. E ceramică, părul nu se electrizează, are un display led, reglaje pentru temperatură și merge până la 230 grade – deși nu vă recomand să o folosiți la această intensitate. Dacă vi se pare interesantă, vă invit pe site-ul irresistibleme, unde puteți afla mai multe informații legate de acest produs.

De asemenea, la prima comandă de pe site puteti beneficia de o reducere de 20%, dacă utilizați codul „GET20OFF”. Coletul meu a ajuns în aproximativ 2 săptămâni prin poștă.

Personal, mi-a plăcut și vreau să o încerc pentru a realiza niște bucle lejere, la fel de rapide… să vedem ce iese. Vă țin la curent pe Instagram – nu uitați să îmi dați FOLLOW.

Love,

Iulia A.

Recommended Posts
Showing 3 comments
  • Anonymous
    Reply

    Partea facuta cu perie arata mult mai bine :*

  • Ioana
    Reply

    Eu tot cu placa de par imi indrept parul, este mult mai usor decat cu peria. Mai ales ca am parul destul de lung, imi e greu sa manevrez peria :))

  • Simona
    Reply

    Avand un fir de par foarte subtire si eu aleg sa il usuc natural si sanatos, dar daca aducem in discutie exceptiile sunt pro perie rotativa deoarece intensitatea caldurii este mai mica decat cea atinsa de placa de par. Folosesc si un spray de protectie impotriva caldurii atunci cand apelez la un astfel de dispozitiv. Este adevarat ca cel mai bun rezultat se obtine de la placa, dar, cred eu, aceasta degradeaza parul mai repede.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search