In Beauty

Fetelor ştiu că un subiect tare controversat e acela despre frumuseţe, cum ne aranjăm părul, cum ne îmbrăcăm şi respectiv cum ne facem unghiile. Desigur ştim foarte bine ce se spune, cartea de vizită a unei femei sunt mâinile ei, iar o femeie care se respectă acordă o atenţie deosebită unghiilor sale.  Azi vom vorbi pe scurt despre idei referitor la ce se poartă în materie de manichiură. Eu de câteva luni m-am reprofilat, în sensul că, prefer unghiile din gel, deoarece sunt mai practice, rezistă mai mult  şi mai important e că nu se rup, rezistând chiar până la o lună. Cum timpul nu îmi permite să le dau tot la câteva zile cu lac, iar îndemânarea mea în acet domeniu nu e chiar strălucită, gelul mă salvează.

Partea foarte bună este că gelul se poate aplica şi pe unghia naturală, oferindu-i strălucire şi rezistenţă, iar dacă nu deţinem nişte unghii frumoase şi sănătoase, se face construcţia din gel care nu opreştea creşterea unghiilor naturale, din contră, cu timpul unghia creşte şi nu mai este nevoie de suport. Fetele care preferă unghiile naturale au şi ele din ce alege primăvara acesta pentru că unghia scurtă, este în continuare la modă, precum şi unghiile lungi rotunde sau pătrate. Aşadar în materie de culori se poartă:

  • Nuanţe de roşu, respectiv roşul clasic care s-a purtat şi anul trecut în special asortat cu unghiile scurte a unei manichiuri Ruffian. Din el se desprind doua nuanţe portocaliul coral, o variantă mai aprinsă a roşului clasic şi o nuanţă care îmi place extrem de mult grena.
  • Nuanţele metalizate, de la albastru metalizat la gri metalizat.
  • Nuanţe aprinse cum ar fi culorile neon roz, verde, bleo şi mov.
  • Nuanţe naturale precum bej, crem, alb-roze, alb-gri.

Am pus şi un video foarte creativ, o explozie de culori pentru personalităţile dinamice şi nu numai.

Enjoy!

V-am pupat,

Iulia A.

Subscribe

Enter your email!

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search