In Fashion, Moda Femei

iulia_andrei

Vara aceasta  ne provoacă la un sezon de poveste. Vara aceasta designerii au spart orice mit legat de albul imaculat, și mai mult ne sfătuiesc să optăm pentru cât mai multe ținute all white (când zic all white mă refer și la cercelușii din urechi și la săndăluțe).

Partea bună este că o astfel de ținută este ușor de combinat. Iei o pereche de jeansi albi, cu un tricou croșetat alb, balerii albi cu accente metalice, o poșetă aurie sau albă și gata avem the look!

iulia_andrei_blog

iulia_andrei

iulia_andrei

Avem libertatea să ne jucăm cu texturi de materiale, cu imprimeuri și cu tot soiul de accesorii, datorită faptului că o ținută all white poate pune în valoare un colier statement sau poate fi pusă în valoare însăși ținuta prin simplitatea sa.

Dacă tragem cu ochiul în lumea vedetelor de peste ocean putem cu ușurință observa că acest trend este iubit de către fashioniste și adoptat de orice designer. Am putea merge și mai departe de atât, și am observa că albul este în vogă nu numai în domeniul fashion ci și al decorațiunilor interioare… pentru un dormitor de poveste, cum ziceam mai sus.

iulia_andrei

iulia_andrei

 

Poți purta alb indiferent de ocazie. Miturile legate de alb au fost desființate de către dictatorii modei, iar noi, iubitorii de modă, putem apela cu încredere la o little white dress indiferent de ocazie (da, chiar și la nunta prietenei tale).

Așadar, pentru o zi la birou, o ținută all white ar putea arată în felul următor:

all white

Iar o ținută casual all white poate arăta așa:

 

all white 2

Din câte ați văzut nu este greu de creat o ținută all white, tot ce aveți nevoie e creativitate și curaj! Fetelor, nu uitați, puteți obține orice vă doriți în viață dacă vă îmbrăcați cu acest scop în minte.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search