In Fashion, Moda Femei

iulia_andrei
Sezonul rece e de multe ori reprezentat de culori închise și monotone. De cele mai multe ori uităm că există rochii și ne scoateam toate perechile de pantaloni groși din fundul dulapului. 

Nu știu din ce cauza s-a creionat o idee atât de absurdă în jurul acestui anotimp frumos, dar rece, ce-i drept, potrivit căreia trebuie să ne scăpăm de hainuțele colorate și dinamice din timpul verii în favoarea celor închise la culoare, reci și monotone.

Iarna nu ar trebui să fie un sezon lipsit de creativitate vestimentară deloc, dimpotrivă ar trebui să fie mai interesant să ne construim o ținută având atât de multe articole vestimentare de asortat. În ajutorul nostru vin sutele sau chiar miile de perechi de dresuri de toate felurile, gata să salveze orice ținută banală de iarnă.

Iubesc dresurile pentru că tot timpul reușesc să mă scoată din impas vestimentar și reușesc să adauge un strop de autenticitate ținutei.

Haideți deci, să vedem niște modele interesante de dresuri!

Dresurile din dantelă

Se numără printre preferatele mele și spun exact ce dorești despre tine (feminină, elegantă, sofisticată, etc.) dacă îi asortezi la o ținută simplă, monocromatică și feminină.
iuliaiuliaiuliaiulia

Dresurile în nuanțe neon sau pământii

Dresurile în nuanțe puternice cu siguranță vor atrage privirile oamenilor din jur. Dacă optezi pentru o pereche groasă, devin un bun înlocuitor pentru banalii blugi. Sunt ușor de asortat și nu uitați, încă este în vogă color-blocking-ul.
iuliaiuliaiulia

Dresurile în culori pământii sunt discrete și feminine. Numai potrivite pentru acest sezon în care se poartă nuanțele tomnatice.
iuliaiuliaiulia

Dresurile cu modele fetish

Recunosc, m-am îndrăgostit de acest model. De curând mi-am achiziționat o pereche și vă spun sincer, merită. Merită pentru cele care nu sunteți prea rele de frig, pentru că nu țin prea multă căldură. Totuși sunt un model iubit și promovat de toate marile case de modă. Nu e necesar să ai o ținută vulgară că să porți aceste dresuri. Sunt potrivite și pentru o ținută casual dacă eviți tocurile înalte și fustele prea scurte.
iuliaiuliaiulia

Dresul negru cu imprimeu

Clasic și elegant. Nu reprezintă o noutate în modă, dar revin cu forțe proaspete pe catwalk. Există o varietate de modele pe gustul oricui.
iuliaiuliaiulia

Dresurile glam

La fel de pretențioase ca cele de dantelă. Se poartă în combinație cu o ținută simplă, dar asigură un efect garantat. Sunt shiny la propriu și perfecți pentru petrecerile din weekend. Cu siguranță, scot orice ținută din anonimat.
iuliaiuliaiulia

Dacă v-am inspirat, și sper că am reușit, dați fuga în magazine și profitați de reduceri!

Recommended Posts
Showing 5 comments
pingbacks / trackbacks

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search