In Lifestyle, Travel

Una dintre cele mai mari dorințe ale mele a fost să ajung în New York, iar la începutul anului acesta, alături de Cosmin, ne-am propus să ajungem în The Big Apple.

A fost un proces destul de complicat și costisitor, însă a fost încununat cu succes și iată că de 4 zile ne trezim în New York și nu aș mai vrea să se termine vreodată experiența asta minunată. Promit să împărtășesc cu voi toată povestea, în multe vloguri.

Am ajuns in NEW YORK

Până în New York a fost cale lungă, vreo 24 de ore nedormite și o multe, multe ore de zbor deasupra oceanului Atlantic, dar pentru acest oraș fascinant aș mai merge și până la capătul lumii (o să mă înțelegeți după ce vedeți vlogurile). Desigur, sunt conștientă ca nu oricine rezonează cu orașul, iar dacă nu ești o persoană care să iubească gălăgia, graba, forfota, nebunia și zgârie-norii , probabil nu vei înțelege pasiunea mea pentru New York.

Am ajuns in NEW YORK

Oricum ar fi, cuvintele sunt de prisos și e greu să exprim cât de încântată sunt, așa că vă invit să vizionați primul vlog din US. V-am luat cu noi în toată călătoria, prin toate aeroporturi până am ajuns la destinație: Times Square.

Dacă aveți întrebări legate de viză, costuri & so on vă invit să îmi lăsați un mesaj privat, iar eu voi încerca să răspund cât mai repede tuturor curiozităților.

With love from New York,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 7 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search