In Lifestyle

Decembrie înseamnă bucurie, zâmbet, familie, iubire, bunătate, bradul împodobit și multă bună dispoziție!

Luna Decembrie este luna mea preferată, este specială, așa că o aștept cu mare nerăbdare în fiecare an! Și pentru că de fiecare dată suntem foarte încântați de împodobirea bradului, am decis ca și în acest an să împărtășim cu voi această experiență. În fiecare an împodobim vreo 3 brazi, așa că azi începem cu primul, haha.

Nu știu cum sunteți voi, însă eu m-aș apuca de împodobit pe la începutul lunii Noiembrie ca să am bradul mai mult timp în casă. Dă așa un feeling special pe care aș vrea să-l păstrez pe tot parcursul anului, dacă ar fi cu putință.

Am impodobit Bradul de Craciun

Oricât de frumoase ar fi aceste tradiții de Crăciun, să nu pierdem din vedere adevăratul motiv de sărbătoare și faptul că nu este vorba despre brad, luminițe și colinde, ci despre familie, bucurie, timp petrecut împreună, sărbătoare și multă dragoste. Ar fi minunat ca acest feeling al Crăciunului să ne însoțească pe tot parcursul anului.

Propun să ne facem timp să ne bucurăm de această perioadă magică alături de cei dragi. Nimic nu este mai prețios decât timpul petrecut împreună cu cei pe care îi iubești. Haideți să iubim mai mult, să fim mai buni, să ne bucurăm mai tare de fiecare moment și nu doar cu ocazia Crăciunului. Cu toate că, această sărbătoare este cea mai bună scuză să lași toate treburile care nu sunt atât de importante și să fugi acasă, să-i îmbrățisezi pe cei iubiți și să decorați împreună bradul!

Noi am terminat cu primul brad, trecem la următorul! În mod oficial am intrat în mood de sărbătoare, deci nu mai e timp de pierdut! Să ne apucăm de decorat, zic!

PS. La mulți ani tuturor românilor! Fie ca acest nou an să aducă numai bucurie!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 5 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search