Am împodobit BRADUL de CRĂCIUN, cu nepoțeii 🎄

Așa cum probabil ați văzut pe social media, anul acesta am decis să petrecem Crăciunul într-un mod diferit. Am decis să ne „mutăm” la căldură pe perioada sărbătorilor de iarnă și să vedem cum e să ai un Crăciun călduros.

Trebuie să vă spun că e o experiență ciudată și parcă ușor mă cuprinde dorul de zăpadă, mai ales în apropierea Crăciunului, cu toate că nu sunt o fană a sezonului rece.

Totuși, e o experiență interesantă și cu siguranță profităm la maxim de fiecare moment – sigur vor fi niște amintiri frumoase peste ani. Acesta este și motivul pentru care am dorit să facem un vlog cu toată activitatea împodobirii bradului, mai ales că în acest an avem niște ajutoare speciale!

Deja a devenit o tradiție să împărtășim cu voi acest eveniment specific acestei perioade – împodobirea bradului, pe canalul meu de YouTube (vedeți cum am împodibit bradul în anul 2017, 2016).

Crăciunul este sărbătoarea noastră preferată, iar orice activitate legată de această sărbătoare ne încântă la maxim, nu doar pe noi ci și pe ajutoarele noastre micuțe, nepoțeii noștrii, Lucas și Julian.

Am împodobit BRADUL de CRĂCIUN, cu nepoțeii

Am împodobit BRADUL de CRĂCIUN, cu nepoțeii

Încet, încă de pe la mijlocul lunii Noiembrie orașul a început să îmbrace haine de sărbătoare. Lumea a intrat deja în mood de vacanța și peste tot se aud colinde. Mai lipsește puțină zăpadă – nu frig, doar zăpadă, haha. Magazinele sunt pline ochi de decorațiuni și cadouri care mai de care, astfel încât nu ai nicio șansă să nu găsești darul potrivit pentru cei dragi.

Am împodobit BRADUL de CRĂCIUN, cu nepoțeii

Am împodobit BRADUL de CRĂCIUN, cu nepoțeii

Un lucru care îmi place mult la Crăciunul în California e sumedenia de evenimente care au loc în perioada premergătoare: de la concerte de colinde pentru toată audiența, până la parade, show-uri cu bărci, jocuri cu zăpadă artificială și multe altele. De toate pentru toate vârstele. Am participat și noi deja la câteva și mai avem câteva pe listă.

E forfotă, însă e o atmosferă frumoasă și din punctul meu de vedere, e o experință grozavă de încercat, cel puțin o dată în viață. Mereu îmi imaginam cum e să fii pe o plajă, sub un palmier, în ziua de Crăciun, haha.

Adevărul este că fiind obișnuită cu frigul și zăpada din această perioadă, încă parcă nu conștientizez 100% că vine Crăciunul în mai puțin de o lună. Însă, decorațiunile și bradul împodobit ajută! Crăciunul în California e o combinație de vacanța de vară la mare, cu Crăciunul.

Bradul de anul acesta merge pe nuanțe de auriu, argintiu și alb. Ca și cromatică nu diferă mult față de bradul nostru de acasă, de anul trecut. Din punctul meu de vedere, un brad auriu/argintiu este elegant, versatil și timeless.

Voi cum stați cu pregătirile pentru Crăciun? Ați împodobit bradul?

Vă doresc Sărbători fericite!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search