In Fashion, Moda Femei

Suntem în acel sezon de tranziție din vara în toamna, cu dimineți și seri răcoroase și după-amiezi calde. Consider că toamna și primăvara sunt cele mai permisive sezoane, din punct de vedere stilistic; putem combina o mulțime de materiale și putem jongla cu layering-ul.

Sosirea unui nou anotimp nu înseamnă că trebuie neaparat să fugim la mall să cumpărăm noile colecții… cum am mai spus, nu toate trendurile sunt pentru noi și nu toate ni se potrivesc. Din fericire, temperaturile ne permit să purtăm în continuare rochia de vară preferată, dar și cizmele peste genunchi de care ne era atât de dor. Vara e prea cald pentru modă, iarna e prea frig… toamna și primăvară avem mână liberă!

Articole de VARA in tinute de TOAMNA_Iulia Andrei

În noul video vă prezint câteva propuneri de ținute de toamna cu articole vestimentare purtate vara: rochii fluide, din materiale subțiri, fuste, cizme și multe altele. Așa cum veți vedea, personal îmi place să port în continuare piese vestimentare din materiale subțiri, de vară, în combinație cu jachete din piele, pulovere tricotate sau trench-uri.

Vă invit să vizionați noul clip și să îmi spuneți care este ținuta voastră preferată!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments
  • Miruna
    Reply

    Buna Iulia, te urmaresc de mult si imi plac foarte mult articolele tale, incerc cat pot sa invat din ele (am 16 ani). Vei face si un articol despre tinute de primavara-vara 2020?

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search