In Fashion, Moda Femei

Articole vestimentare basic pentru orice sezon

Există articole vestimentare basic pe care să le putem purta indiferent de trenduri și sezon?

Din punctul meu de vedere exista câteva piese de îmbrăcăminte basic, pe care ar trebuie să le avem în garderobă, indiferent de sezon. Spre exemplu, bluza neagră pe corp, pantofii stiletto negri, o pereche de blugi din denim sau o jachetă din piele sunt câteva dintre articolele de îmbrăcăminte pe care eu le consider nemuritoare.

Articole vestimentare basic pentru orice sezon

Sunt genul de articole vestimentare care pot fi purtate în diverse combinații. Totodată, aceste articole de îmbrăcăminte nu țin cont de sezon sau de momentul zilei în care alegem să le purtăm. Accesorizate corespunzător ne pot ajuta în a compune ținute wow.

O piesă vestimentară care e mereu prezentă în garderoba mea este – bluza neagră care merge purtată atât sub o rochie cu paiete, fără mâneci, super glam, cât și în combinație cu o pereche de jeans super casual.

Articole vestimentare basic pentru orice sezon

Trebuie să recunosc că rareori ies din casă pe tocuri, însă de când am descoperit minunățiile acestea de stiletto cu ciorap peste – nu mă mai satur de ei! Arată minunat și cu o rochie scurtă și cu această pereche de mom jeans. Tocul este suportabil și deși nu sunt deloc fana tocului mediu, am decis că acestor pantofi le voi da o șansă.

Articole vestimentare basic pentru orice sezon

Un alt articol fără de care nu îmi imaginez viața este jacheta din piele. Sinceră să fiu, este articolul de îmbrăcăminte la care nu aș putea renunța. Fie că e vară, fie că e ger afară, jacheta din piele e mereu cu mine, oriunde aș merge. Am purtat-o de la ținute de nunți la ținute de mers la sală  – să vedeți doar cât de versatilă poate să fie o banală jachetă.

Articole vestimentare basic pentru orice sezon

O relativ nouă obsesie o reprezintă acest model de blugi – mom jeans – un stil super lejer și versatil. Arată minunat în combinație cu stiletto cu toc înalt și un top statement, dar și în combinație cu o pereche de teniși Converse și un tricou basic. Este adevărat că nu se potricesc oricui și la o primă vedere ai spune că arată ușor amuzant, după ce i-am cumpărat, nu m-am mai putut sătura de ei. Datorită lor aproape că am uitat de skinny jeans, haha.

Articole vestimentare basic pentru orice sezon

Blugi | Bluza (similar) | Jacheta din piele | Botine (similar)

Voi ce articole de îmbrăcăminte basic purtați, indiferent de sezon?

Love,

Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search