In Fashion, Moda Femei

Avem zapada si o noua tinuta casual

Avem zapada!!! (asta în caz că încă nu ați citit deja status-urile de pe Facebook care anunță acest lucru). Nu știu cum e la voi, însă pe la noi prin oraș a nins tare frumos zilele acestea, iar eu am fost super încântată, motiv pentru care nu se poate să nu dedic o postare pe blog, evenimentului mult așteptat, corect?

Avem zapada si o noua tinuta casual

Încă de când m-am ridicat din pat, am fugit la geam și mi-am zis că trebuie să imortalizez momentul și să-l share-uiesc cu voi, aici pe blog. Am căutat, așadar, un loc în care să se vadă frumos imensul alb. Adevărul este că așa alb, orice loc arată frumos, deci nu a fost tare greu să găsesc the perfect spot. Mi-am luat blana gri, o maletă minunată și călduroasă, cizmele peste genunchi, căciula și am pornit la drum, prin zapada.

Avem zapada si o noua tinuta casual

Recunosc că nu m-am îmbrăcat cel mai adecvat, însă de curând mi-am achiziționat rochia roz și știți acel feeling… atunci când ai ceva nou și vrei să porți acel ceva cu orice preț. În ultima perioadă am început să am o mică slăbiciune pentru roz… nu am avut tot anul, mai ales că a fost și este încă pentru câteva zile una dintre nuanțele anului. Acum m-a apucat și se agravează situația, ați văzut noua blăniță? – e tot roz, haha!

Avem zapada si o noua tinuta casual

Sunt în continuare adepta negrului, însă cumva rozul începe să-mi placă cum îmi vine… și mai ales cum arată în poze – cred că și asta influențează mica mea nouă obsesie.

Totodată, trendul acesta de a purta rochii de vară, cu bretele, peste bluze pe gât mi se pare super drăguț. Layering-ul este o tehnică grozavă și ar fi păcat să nu ne folosim de ea, cât timp este rece afară.

Avem zapada si o noua tinuta casual

Deci, dacă ai în dulap o rochie care îți place super mult, dar e prea decoltată și fără mâneci, pentru sezonul curent, pune-i o bluză de corp pe sub și poart-o cu drag, în continuare. Eu mă bucur tare că pot să-mi port rochiile favorite de iarnă și în sezonul rece.

Avem zapada si o noua tinuta casual

Ai grijă să alegi o haină groasă peste și eventual niște dresuri călduroase. Poate niște cizme peste genunchi ar fi bine venite, în acest context.

Avem zapada si o noua tinuta casual

E subțirică rochia, însă nu am îndurat frig, vă spun sincer. Cu toate dedesubturile + haina de blană sintetică super călduroasă, am obținut un look casual, de decembrie.

Avem zapada si o noua tinuta casual

Cu rochie, fără, cu blană sau fără, sper că ieșiți din case și vă bucurați de peisaj… ar fi păcat să nu faceți măcar o plimbare prin zapada, anul acesta.

Eu mă reîntorc la pregătirile peste sărbători, nu uitați să dați o tură și pe canalul meu de Youtube, vedeți acolo bradul meu gata împodobit!

Avem zapada si o noua tinuta casual

RochieBlana | Cizme

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 3 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search