Back to school LOOKBOOK

Azi avem un lookbook inspirațional – back to school – pentru toți cei care au început deja noul an școlar, dar și pentru cei care nu mai sunt elevi, dar caută inspirație pentru viitoarele ținute de toamnă.

Toamnă este sezonul meu preferat atunci când vorbim despre fashion & styling – toamna ne oferă cea mai multă libertate de a face cele mai îndrăznețe combinații vestimentare.

Back to school LOOKBOOK_Iulia Andrei

Back to school LOOKBOOK_Iulia Andrei

Fusta | T-shirt Fashion | Jacheta denim – Pull & Bear | Tenisi – Converse| Rucsac – Calvin Klein

Feminine Touch

Nu sunt neaparat fana fustelor tutu, însă în momentul în care am văzut-o pe aceasta, s-a activat latura mea super girlish, așa că a trebuit neaparat să o prezint în acest lookbook back to school.

Am ales să o port cu un t-shirt negru, o jachetă scurtă din denim și o pereche de teniși. La fel de bine ar arăta și cu un hoodie supradimensionat care cumva potolește acest aer super feminin & sweet pe care îl are fusta.

Îmi plac mult aceste combinații „neașteptate” de piese vestimentare – mai ales că stilul meu nu este unul foarte feminin, deci de cele mai multe ori simt nevoie să adaug o piesa de influență masculină.

Back to school LOOKBOOK_Iulia Andrei

Back to school LOOKBOOK_Iulia Andrei

Jeans | T-Shirt | Tenisi – Vans

Sporty Chic

Adevărul este că jeansii sunt mereu cea mai bună și sigură opțiune atunci când vorbim despre ținute potrivite pentru „back to school”. Nu este deloc treabă ușoară să găsești o pereche skinny jeans negri care să te avantajeze, dar cu această pereche a fost dragoste la prima probă! Sunt dintr-un material foarte elastic, care se mulează perfect – unul dintre motivele datorită cărora au devenit jeansii mei preferați!

Desigur, pot fi purtați aproape oricând, oriunde și în orice combinație, însă de această dată am ales să-i port cu un tricou alb, o cămașă în carouri și teniși – gata de școală… sau de o zi normală de toamnă.

Back to school LOOKBOOK_Iulia Andrei

Back to school LOOKBOOK_Iulia Andrei

Costum | T-shirt – Zara | Rucsac – Zara

Suit it up!

Am făcut o mică obsesie pentru costume și abia am așteptat să le port fără să mă topesc efectiv. Costumele mi se par o alege super chic atât pentru ținute de back to school, cât și pentru job, facultate sau casual looks. Combinația de costum cu teniși îmi place la nebunie!

Desigur, arată minunat și alături de o pereche de stilettos și o cămasă, însă pentru o ținută casual am ales să port costumul cu un crop top și teniși albi – my kind of casual chic.

Sper ca acest video să vă fie de folos, în caz că aveți nevoie de un strop de inspirație pentru viitoarele ținute de toamnă.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search