In Noutati, Thoughts

iulia_andrei

Dragii  mei cititori, cum stați cu pregătirile pentru revelion?

Eu m-am pus la împachetat pentru că voi fi plecată câteva zile din oraș. Nu știu exact cum va fi cu semnalul și internetul pe unde mergem noi, dar urmăriți pagina de facebook a blogului pentru că voi posta dacă voi avea această posibilitate ținuta mea pentru seara dintre ani.

Înainte de toate în acest scurt articol vreau să vă mulțumesc pentru  fiecare mesaj primit și fiecare vizită pe acest blog. Anul 2012 a fost pentru mine un an important din viața mea și mă uit cu mândrie la trecut și sunt încântată că am reușit să bifez toate căsuțele cu must do pentru anul 2012. A fost un an în care s-au încheiat etape și au început altele mai frumoase și mai palpitante. Același lucru aștept și de la anul ce ne stă în față, sper să mă surprindă plăcut și îmi propun ținte mai greu de atins, țeluri mai înalte și împliniri remarcabile.

Sunt încântată și privesc cu entuziasm spre viitor, pentru că știu că e nevoie de ambiție și pasiune pentru a reuși ceea ce dorești să atingi.

Vă doresc tuturor un an nou plin de reușite, un an care să vă aducă mai mult din fiecare domeniu, iar pentru a nu vă pierde entuziasmul pe drum vă propun să faceți ceva ce eu practic  de câțiva ani încoace. Luați un carnețel și notați planurile pe care le aveți pentru anul nou. Scrieți-le cu mult curaj și determinare. Lipiți foaia sau puneți carnetul într-un loc în care să îl vedeți zilnic, luptați pentru visele voastre.

Fie ca anul ce ne stă înainte să vă aducă curajul să luptați pentru vise și nu doar curaj ci și ambiție. Vă doresc la cât mai multe căsuțe bifate anul acesta!

Nu uitați să vă distrați bine în noaptea dintre ani! Fiecare zi ce a trecut merită sărbătorită pentru că ne-a adus mai multă experiență și cunoaștere.

Vă pup,

Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search