In Fashion, Moda Femei

E din nou sezonul reducerilor – una dintre perioadele mele favorite din an! Black Friday se anunță a fi cel mai bun moment în care putem, în sfârșit, să punem mână pe acel produs pe care îl ochim de ceva vreme. În cazul meu, este vorba despre câteva piese vestimentare pe care deja am pus ochii și pe care aștept să le achiziționez la cel mai bun preț.

Black Friday, reduceri pe bune la StarShinerS

Unul dintre magazinele mele autohtone favorite, StarShinerS, ne pregătește un val de reduceri fabuloase la toate articolele vestimentare atât la cele din colecțiile noi, cât și la cele din colecțiile mai vechi. Reducerile în online vor fi de la 20% până la 70%  la toate articolele selectate, iar în showroom-urile StarShinerS din țară (Timișoara, Oradea) puteți achiziționa produsele preferate de la 25% până la 70% reducere, la articolele expuse. În perioada 18-20 noiembrie și 25-27 noiembrie 2016, veți găsi reduceri inclusiv la noile colecții!!

Black Friday, reduceri pe bune la StarShinerS

Trebuie să menționez faptul că StarShinerS nu este un magazin care organizează, în mod frecvent reduceri, așadar, dacă doriți să achiziționați un anume produs, vă recomand să nu stați pe gânduri pentru că acum este cel mai bun moment. Cu ocazia Black Friday avem liber la cumpărături și putem face smart shopping, pentru că prețurile sunt mult mai avantajoase.

Black Friday, reduceri pe bune la StarShinerS

Vă mărturisesc că eu am evitat să merg prin mall sau să navighez prin magazine online, tocmai datorită faptului că am decis să păstrez banii și să-i cheltui înțelept, de Black Friday. În acest mod pot să-mi cumpăr poate două produse la preț de unul… sau chiar mai bine de atât.

Black Friday, reduceri pe bune la StarShinerS

Cu toate acestea, însă, zilele trecute, mai cu seamă vinerea trecută, le-am făcut o vizită celor de la StarShinerS, pentru a vedea noua colecție (care se lansează în fiecare vineri) și nu am plecat cu mâna goală… pentru că e imposibil să ieși de acolo altfel, haha.

Black Friday, reduceri pe bune la StarShinerS

O piesă vestimentară pe care mi-o doresc de ceva vreme și după care nu am mai avut răbdare să aștept până la Black Friday, este această fustă roșie din piele ecologică. Știți deja că iubesc pielea și că aș purta piele în orice moment sau situație, așa că o fustă roșie, bodycon, a fost ceva ce doream să am în garderoba mea, neaparat.

Black Friday, reduceri pe bune la StarShinerS

Atunci când am văzut fusta în magazin am zis că trebuie să o am și pentru că îmi place atât de mult, a fost necesar să vă prezint și vouă noua mea achiziție, mai ales acum, în prag de Black Friday. V-am mai spus deja că produsele Starshiners sunt de o calitate foarte bună și la fel stă treaba și în cazul acestei fuste. Pielea este minunată, elastică, iar nuanța de roșu este perfectă!

Black Friday, reduceri pe bune la StarShinerS

Cel mai mult îmi place faptul că este o piesă versatilă, o piesă pe care o voi purta în numeroase combinații pe care le veți vedea și pe blog. Pentru început, am ales să port fusta într-o combinație feminină, elegantă și ușor diferită de ținutele mele de zi cu zi. Sunt zile în care vreau să port ceva extrem de feminin, iar fusta roșie este o piesă statement care nu mai are nevoie de nimic altceva pentru a arata fabulos.

Black Friday, reduceri pe bune la StarShinerS

Am purtat-o în combinație cu o maletă neagră, din catifea și o blăniță sintetică, gri. Deși în mod normal aș fi optat pentru o pereche de bocanci negri, joși și ciorapi din plasă, de această dată am mizat pe cizmele înalte, peste genunchi.

Pe lângă fustă, așa cum vedeți și în video, am ales și o rochie bodycon, la fel de versatilă și de calitativă.

Black Friday, reduceri pe bune la StarShinerS

Fusta | Geaca de Blana | Maleta

Sunt sigură că veți găsi și aceste piese vestimentare la un preț excelent, de Black Friday, așa că eu zic să stați cu ochii pe site-ul starshiners.ro în perioada  18-20 noiembrie și 25-27 noiembrie 2016. Eu mi-am ales deja articolele preferate de pe site și aștept cu nerăbadare Black Friday pentru a le achiziționa

Până una alta, notați-vă datele în calendare și spor la shopping!!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search