In Fashion, Giveaway, Moda Femei

Bomber Jacket

Sezonul acesta m-am îndrăgostit de o piesă pe care o văd potrivită în o grămadă de combinații vestimentare. Este vorba despre bomber jacket, articolul vestimentar care a făcut furori în această toamnă. Deși am văzut-o în toate vitrinele, revistele și blogurile pe care le urmăresc, nu m-am săturat de ea, ci din contră, o consider una dintre cele mai cool piese din garderoba pentru toamna anului 2016.

Bomber Jacket

V-am povestit despre bomber jacket și în primul clip de cumpărături pentru toamnă și așa cum am promis, am revenit cu o propunere de styling. Am ales să port geaca peste un top din imitație de piele și o fustă basic din bumbac. Un outfit cât se poate de casual și totodată chic, aș spune eu – vouă cum vi se pare?

E drept că această jachetă poate fi purtată în o varietate de combinații și probabil o veți mai regăsi pe blogul meu, curând.

Bomber Jacket

La capitolul accesorii am mizat pe accente metalice, argintiul numărându-se printre strălucirile metalice preferate de designeri în acest sezon. Cert e că mie îmi place tare mult cum arată o ținută aproape all black contrastată de accente delicate și subtile de silver.

Bomber Jacket

Încălțările am preferat să fie joase, de această dată, pentru că deși nu mai merg la școală, m-am gândit că aș fi mizat pe această combinație cu siguranță, în anii de liceu. Cred că stilul meu vestimentar nu a suferit modificări foarte mari în ultimii ani, de când am terminat liceul, iar acest gen de ținută aș fi adoptat-o cu siguranță, la școală.

Giveaway Zaful

Așa cum ați aflat deja dacă ați urmărit clipul meu de cumpărături, bomber jacket-ul este de la zaful.com, iar împreună cu Zaful Trends am pregătit un nou nou giveaway pentru voi. De această dată, puteți câștiga o rochie la alegere de pe site-ul zaful.com, urmând instrucțiunile de mai jos:

 1. Dă like paginii Zaful Trends
 2. Dă tag la trei prieteni într-un comentariu la aceasta poză
 3. Dă follow pe instagram: https://www.instagram.com/iuliaandrei

Concursul se desfășoară în perioda: 28.09 – 05.10.2016
Vom selecta 2 câștigători prin programul Random și vor fi anuntați Joi,  06.10.2016.

Bomber Jacket

Fustă | Top imitatie piele | Pantofi | Accesorii | Jacheta

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Alexandra Toth
  Reply

  Doamne ce imi place outfitul ? You gorgeous ?

  • Iulia A.
   Reply

   yeey, te pupacesc tare, tare Ale mea :*

 • Vlada Cotorobai on Facebook
  Reply

  Superba ?❤️

 • Abrudan Patricia
  Reply

  Barnut Cristina
  Elenes Noemi
  Adelina Noge

 • Mihaela
  Reply

  M-am inscris si eu la concurs. Imi place jacheta de mor. Esti superba!

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search