In Fashion, Moda Femei

Cadoul ideal pentru El si pentru Ea

Daca încă nu știi sigur care ar fi cadoul ideal pentru el, sau pentru ea… vreau să îți sugerez o idee simpatică și bună de luat în considerare.

Crăciunul e un motiv perfect de sărbătoare și este totodată un moment minunat în care dorim să le arătăm celor dragi din viața noastră faptul că îi prețuim, astfel căutăm cele mai frumoase daruri pentru aceștia. Știu cum e… în fiecare an încep goana după cadouri încă de la finalul lunii noiembrie – ca să mă asigur că voi găsi în timp util cele mai potrivite și frumoase cadouri. Cadoul ideal nu e deloc ușor de găsit, nu-i așa?

Cadoul ideal pentru El si pentru Ea

De puțin timp am început o colaborare frumoasă cu cei de la Daniel Wellington – un magazin online absolut minunat unde putem găsi o gamă largă de ceasuri potrivite pentru el, dar și pentru ea. M-am tot gândit care ar putea fi cadoul frumos, ideal de care să vă bucurați amândoi, ceva ce ți-ar aminti mereu de el, sau de ea… sau ceva ce i-ar ține companie mereu cât tu nu ești prin preajmă, haha.

Cadoul ideal pentru El si pentru Ea

Pe danielwellington.com am decoperit ceasuri foarte drăguțe, care pot fi purtate de amândoi, pentru că au un design super simplu, dar elegant și emblematic.

Partea și mai bună e că de sărbători, vin împachetate frumos într-un ambalaj de sărbătoare cu fundiță roșie și tot tacâmul! Personal, m-aș bucura oricând de un ceas simplu, clasic. Cred că orice femeie s-ar bucura, dar la fel de mult cred că s-ar bucura și iubiții, soții, tații sau frații noștri!

Cadoul ideal pentru El si pentru Ea

Pentru voi, am un cod de reducere de 15% „IULIA”, cod care funcționează și în combinație cu alte promoții de pe site, așa că puteți obține o reducere frumușică la următoarea comandă!

Eu mi-am ales pachetul Classic Petite de 32mm Melrose, la care am primit cadou o brățară super simpatică inscripționată cu logo-ul DW. Ceasul arată impecabil, este ajustabil, astfel încât nu veți avea probleme cu mărimea! Am rămas plăcut impresionată de calitate, motiv pentru care am dorit să împărtășesc cu voi experiența mea. Vă mărturisesc că și ambalajul m-a dat pe spate – arată perfect!

Cadoul ideal pentru El si pentru Ea

Cadoul ideal pentru El si pentru Ea

Dacă nu sunteți sigure de o anumită culoare sau model, alegeți un model clasic, pe care îl puteți purta amândoi – un ceas negru, simplu, va fi mereu în tendințe!

Livrarea se face destul de repede, eu am primit coletul într-o săptămână prin curierat rapid. Dar, vă recomand să nu așteptați până pe ultima sută de metri pentru a achiziționa darul perfect!

Vă invit să aruncați o privire pe site, unde veți descoperi pachetele pregătite special pentru sărbători!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search