In Fashion, Moda Femei

Iulia Andrei - Capa pentru zile ploioase

Niciodată nu am fost un mare simpatizant al vremii umede și răcoroase, însă, let’s face it, avem din plin parte de ea și astfel de multe ori ajungem în fața dulapului nedumerite și neavând nici o idee despre ce am putea purta pe o asemenea vreme. Mă înțelegeți, nu-i așa?

Iulia Andrei - Capa pentru zile ploioase

Și eu, ca orice om, când mă trezesc și văd vremea grea și gri, aș prefera să-mi petrec ziua în pat, pe Pinterest sau citind tot felul de reviste de specialitate, însă nu tot timpul ne permitem luxul de a ne lua liber când e vremea rea. Așadar, în acest caz,  probabil, aș opta pentru un outfit cât se poate de casual (dacă circumstanțele îmi permit) și aș duce-o cumva la capăt.

Iulia Andrei - Capa pentru zile ploioase

Dar, cum facem când un look casual nu reprezintă o variantă? Eu în acest caz apelez la perechea preferată de stiletto și la un outfit călduros, dar feminin, unul care se pliază pe evenimentul la care particip. Trebuie să vă spun că de multe ori ținuta poate să influențeze starea de spirit, mai mult chiar decât vremea… sau cel puțin la mine funcționează bine treaba asta.

Iulia Andrei - Capa pentru zile ploioase

Am purtat așadar, o rochie neagră, tricotată, pe corp, iar peste rochie am ales o capă călduroasă care poate fi asortată la numeroase articole vestimentare. Recunosc că nu-mi place să mă îngrop în haine, în sezonul rece, astfel prefer să investesc în piese vestimentare groase, iar în acest caz, capa din lână s-a dovedit a fi o investiție foarte bună.

Iulia Andrei - Capa pentru zile ploioase

Pentru a anima ținuta am mizat pe o pereche de dresuri negre cu buline și pe o pălărie supradimensionată.  Pălăria mi-a fost și utilă, protejându-mi buclele proaspăt făcute de stropii mici și periculoși de ploaie – tocmai din acest motiv pălăria poate cu ușurință deveni un must have al sezonului de tranziție.

Iulia Andrei - Capa pentru zile ploioase

Iulia Andrei - Capa pentru zile ploioase

Capa o gasiti aici

Vremea nu a fost de partea mea zilele acestea, însă o ținută bine aleasă a salvat ziua, în cazul de față!

Acestea fiind spuse, vă doresc numai ținute inspirate, indiferent de vreme!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments
  • Andreea
    Reply

    Iulia ești superbă ! Spune’mi de unde ai luat dres-ul cu buline ! T pup

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search