In Fashion, Moda Femei

Cardiganul tricotat in tinuta de toamna

Cardiganul tricotat mi se pare cea mai bună soluție atunci când vorbim despre ținutele de toamnă! De fapt, tricotajele în general sunt o alegere inspirată pentru acest sezon.

Îmi place să combin un cardigan tricotat sau un pulover oversized tricotat cu cizme peste genunchi, mi se pare că obțin exact look-ul acela specific perioadei, super lejer și totodată actual.

Cardiganul tricotat in tinuta de toamna

Cardigan | Fusta | Bluza | Cizme peste genunchi (similar) | Geanta (similar)

Sunt o mare fană a tricotajelor în sezonul rece și consider că le putem purta peste materiale subțiri, vaporoase, cum ar fi un pulover tricotat peste o rochie de vară cu imprimeu floral. La fel de ușor le putem purta și în combinație cu o pereche de jeans și o jachetă groasă peste cardiganul tricotat sau puloverul tricotat preferat. Tricotajele sunt călduroase, versatile și stylish!

 Cardiganul tricotat in tinuta de toamna

În ținuta de astăzi am ales un să port un cardigan tricotat peste o bluză simplă, de corp, o fustă din piele și cizme peste genunchi fără toc. Un outfit pe care aș putea să îl port în fiecare zi în acest sezon, super confortabil și călduros.

Cardiganul tricotat in tinuta de toamna

Consider că tricotajele sunt o investiție smart, dacă sunt depozitate cu atenție. Personal am câteva articole vestimentare tricotate pe care le-am cumpărat de câțiva ani, însă le port cu mare drag și acum. Tricotajele vor reprezenta mereu o alegere bună și inspirată în sezonul rece.

Cardiganul tricotat in tinuta de toamna

Dacă sunteți norocoase și aveți lângă voi o bunicuță talentată, cum e a mea, veți purta tricotajele cu și mai mare drag! Bunica mea știe exact ce îmi place, așa că mi-a tricotat câteva rochii pe care le ador și pe care le port cu cel mai mare drag!

Cardiganul tricotat in tinute de toamna

Cardigan | Fusta | Bluza | Cizme peste genunchi (similar) | Geanta (similar)

Îmi plac atât de mult piesele vestimentare tricotate încât le-aș purta și în combinații cu materiale prețioase, pentru o ieșire în oras, sau o cină mai specială. Poate un cardigan tricotat și o rochie scurtă cu paiete ar fi un mix interesant! Tricotajele sunt versatile, actuale și super călduroase, așa că zic să profităm de ele!
În acest sezon moda este permisivă și ne dă libertatea să ne jucăm cu tot felul de materiale și texturi, lucru care este grozav!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search