In Beauty, Giveaway, Noutati

Paleta mea preferată de contouring este cea de la Zoeva, Contour Spectrum. Este una dintre cele mai bune pe care le-am folosit până acum, motiv pentru care am decis să o fac cadou uneia dintre voi!

Anul acesta se poartă frumusețea naturală, astfel încât personal am renunțat la fardurile cremoase de contur pentru că mi se păreau prea puternice, deși le „blenduiam” destul de bine. Am descoperit de aproximativ 5 luni această paletă de la Zoeva și mi-a plăcut în mod deosebit faptul că nuanțele sunt super pigmentate și că acest kit conține atât paleta pentru umbre (2 nuanțe închise de maro), cât și două nuanțe de highlighter. Menționez că o folosesc aproape zilnic de aproximativ 5 luni și abia se vede că este folosită.

În noul clip vă arăt și cum anume fac eu contouring-ul. De obicei, nu pierd prea mult timp la acest nivel, îl fac rapid și ușor, exact așa cum vedeți în clip. Recunosc că am o slăbiciune pentru highlighter și îl aplic și sub arcadă, nu doar pe punctul cel mai proeminent al pomeților. Norocul meu este că anul acesta se poartă strălucirile – fie ele și pe ten.

Castiga Paleta mea preferata de contouring

Vă recomand să nu exagerați cu contouring-ul, epoca Kim Kardashian a apus, intrăm într-o nouă eră a machiajului no make-up  makeup / gym skin – a tenului luminos, curat, aerisit.

Cum poti castiga paleta de contouring

Pentru a câștiga acest kit trebuie să urmați acești pași:

  1. SUBSCRIBE canalului meu de YouTube
  2. LIKE acestui clip
  3. Lasă un COMENTARIU la acest clip în care să îmi spui care e produsul tău de contouring preferat (dacă nu ai unul, numește unul pe care ai dori să-l încerci)

Concursul se va încheia în momentul în care atingem pragul de 5000 de subscribers. Dacă vreți să alegem cât mai repede câștigătorul, dați SHARE la acest concurs astfel încât să ajungă la mai multe persoane.

*chiar dacă sunteți deja abonați la canalul meu de YouTube, va trebui să lăsați un comentariu și să dați like clip-ului, pentru a intra în concurs. Câștigătorul va fi anunțat în descrierea acestuia.

Castiga Paleta mea preferata de contouring

Mult succes!!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 7 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search