In Fashion, Moda Femei

Casual Thursday, shoot on iPhone

E o dimineață frumoasă de noiembrie, lumina este perfectă, iar eu nu pierd ocazia de a-l ruga pe Cosmin să facă o poză ținutei mele casual, cu iPhone-ul, pentru Insta, nu de alta dar lumina e nemaipomenită și ar fi păcat să nu imortalizezi momentul, plus că sigur va ieși o poză Intagram Friendly.

Casual Thursday, shoot on iPhone

Nu am venit pregătită, mi-am lăsat aparatul acasă, pentru că mă așteaptă o zi lungă înainte, motiv pentru care am și optat pentru un look casual, destul de subțire pentru perioada în care ne aflăm, însă afară e atât de plăcut, încât ai putea ușor zice că suntem la început de Septembrie.

Casual Thursday, shoot on iPhone

Face o poză, două, trei, toate ies minunat, pe bune că de multă vreme nu am mai prins o lumină atât de frumoasă… Îmi pare rău că am lăsat aparatul acasă, însă mereu mi-am dorit să fac o mini sedință foto cu telefonul… ca un mic experiment, să vedem ce poate. Am profitat așadar, de situație și am zis că ar fi interesant să vă arat și vouă rezultatul. Mie personal mi se pare chiar grozav ce a reușit să scoată un iPhone 6S +.

Casual Thursday, shoot on iPhone

Așa cum am spus, e o zi în care filmăm aproape toată ziua, iar în pauza de masă alegem să ieșim în oraș să ne mai rupem un pic de tot ce făcusem până la ora prânzului și să prindem forțe proaspete pentru a duce la bun sfârșit ce am început. Am optat astfel, pentru un look casual, o rochie pe corp, din bumbac. Nu sunt adepta acestor rochii… chiar am vreo 2-3 în garderobă, dar foarte rar le port. De această dată, însă am văzut-o în dulap și mi-am zis că e un moment bun să o port.

Casual Thursday, shoot on iPhone

Am accesorizat-o cu o căciulă care îmi e super dragă, roșie. De câteva zile încoace am prins un mare drag de căciuli și mi-am și luat câteva doar în ultimele zile… haha, des mi se întâmplă să dezvolt mici pasiuni pentru anumite piese vestimentare și să mă trezesc că îmi cumpăr același model în numeroase culori.

Casual Thursday, shoot on iPhone

Peste rochie am ales, din nou, geaca mea preferată, din denim, de care sunt de nedespărțit, mai ales atunci când temperaturile îmi permit. Pentru că îmi place să-mi asortez ținuta, am ales o cămașă în carouri care să lege căciula roșie cu restul outfit-ului. Am luat o pereche de ciorapi tricotați și un fel de bocanci în picioare și astfel a rezultat un look casual, super lejer.

Casual Thursday, shoot on iPhone

Cam așa arată zilele mele casual, dacă pot să le spun așa. Zile în care muncim de dimineață și luăm o mică pauza de masă… atunci profit și eu de moment și fac rapid o poză pentru Insta. De această dată, poza mea simplă pentru Instagram a dus la un mic experiment.

Casual Thursday, shoot on iPhone

Rochie  |  Geaca din denim  |  Pantofi  |  Caciula

Adevărul e că e mult mai ușor totul cu telefonul. Calitatea nu poate fi comparată, într-adevăr, însă, în mare, ne place ce a ieșit. Mai facem și altadată.

Apropo, mulțumesc frumos tuturor celor care mi-au urat un călduros „La mulți ani”, ieri, de ziua mea. Mi-ați făcut ziua și mai frumoasă! Vă pup pe toți!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search