In Fashion, Moda Femei

Ce accesorii se poarta in 2020_Iulia Andrei

2020 se anunță a fi un an cu accesorii extravagante! De la cercei maxi, la accesorii cu perle sau un singur cercel, în rândurile de mai jos trecem în revistă top 5 accesorii care se poartă în anul 2020.

Pentru mine, aceste accesorii reprezintă o modalitate creativă prin care pot să îmi „condimentez” ținutele. Mai ales în situații în care alegem ținute minimaliste, monocromatice sau efectiv simple – o pereche de cercei, un colier sau niște inele maxi sunt exact acele ingrediente care adaugă un plus de wow outfit-ului nostru.

Ce accesorii se poarta in 2020

Sursa poza: pinterest.com

Cercei rotunzi mari

Personal, mă declar fan al acestui trend. Îmi imaginez o ținută all black cu accesorii aurii, o coafură sleek și buze roșii – un vis. Consider că sunt versatili și se potrivesc la foarte multe ocazii: pot fi purtați la un cocktail party, la un look sporty-casual sau chiar și la birou.

Cercei rotunzi placati cu aur

Ce accesorii se poarta in 2020

Sursa poza: pinterest.com

Un singur cercel

Știi acel moment când ți-a căzut un cercel și nu ți-ai dat seama? Ei bine, nu îți fă griji pentru că în 2020 una dintre cele mai hot tendințe este să porți un singur cercel. Oscar de la Renta ne-a exemplificat în noua colecție Spring/Summer 2020, într-un mod elegant și plăcut vizual, cum putem purta acest trend. Adevărul este că aș alege o astfel de accesorizare pentru un eveniment elegant: îmi imaginez o rochie lungă, pe corp, cu un umăr gol și un cercel statement într-o ureche.

Ce accesorii se poarta in 2020

Sursa poza: pinterest.com

Lanțuri multiple

Inspirația vine de la Kim K care recent s-a prezentat la Emmys într-o rochie neagră, pe corp, iar în partea de sus a optat pentru un set de coliere masive tip chains. Mărturisesc că mi-a plăcut mult! Până de curând întâlneam acest stil de lanțuri la rapperii care purtau acest trend în ținute casual, cu T-Shirts supradimenionate sau turtle-necks.

Colier tip chain 

Ce accesorii se poarta in 2020

Sursa poza: pinterest.com

Coliere lungi, în straturi

De la lanțuri tip chains, la multiple lănțișoare purtate în straturi nu e cale lungă. Lanțurile purtate în forma literei Y au făcut vâlvă în 2019, iar în noul an sunt și mai cool! Recomand să alegem lanțuri finuțe, subțiri, mai ales la baza gâtului și să continuăm cu lanțuri de diverse mărimi pentru partea de jos.

Colier cu siraguri multiple

Ce accesorii se poarta in 2020

Sursa poza: pinterest.com

Accesorii cu perle

Dacă niciunul dintre stilurile de mai sus nu vi se potrivește, atunci perlele sigur vor fi o idee mult mai bună! Adevărul este că perlele vor fi mereu la modă, reprezentând femeile grațioase și delicate. Anul acesta vedem perle aplicate pe orice articol vestimentar, de la jeans la rochii din tulle.

Colier cu perle  | Cercei cu perle |

Image: Freepik.com

Recommended Posts
Showing 2 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search