In Lifestyle, Travel

Electric Castle

Electric Castle

Cea de-a 8-a ediție Electric Castle a ajuns la final. 5 zile de festival, 10 scene, 300 de artiști și peste 272.000 de participanți.

Anul 2022 a adus un suflu nou festivalului mult iubit în România. Organizatorii au pregătit numeroase activități menite să aducă participanți și pe parcusul zilei. Momentele culminante au fost, desigur, concertele de la Main Stage unde artiști de talie internațională au încins atmosfera în cele 5 zile.

Electric Castle

Electric Castle

Cum a fost pentru mine experiența Electric Castle 2022?

Este al 4-lea an în care participat la Electric Castle. Cumva am prins un mare drag pentru festival încă de la prima întâlnire. Mi-a plăcut vibe-ul, ce transmite, oamenii, locația, trupele invitate… am rămas mereu cu un gust dulce, ceea ce m-a și făcut să-mi doresc să revin an după an.

Pandemia ne-a încurcat puțin planuri, așa că cei din organizare au avut mai mult timp să pună la punct detaliile următoarei ediții. Lucru pe care eu l-am simțit. Față de alte ediții, aceasta mi s-a părut cea mai complexă, gândită și pusă în aplicare. Am fost plăcut surprinsă de faptul că s-a extins, au fost aduse activități noi, s-a amplasat chiar și un restaurant fine dinning în incinta festivalului. Opțiunile de mâncare au fost, din nou vaste, iar experiența mea cu mâncarea de festival a fost în mare una bună spre foarte bună. Până la urmă când mă gândesc la mâncare de tip street food am niște așteptări, iar ale mele au fost satisfăcute.

Electric Castle

Electric Castle

Am venit în principal pentru muzică. Seara mea preferată a fost cea de vineri în care au cântat Twenty One Pilot – o trupă pe care o aștept din 2020. Artiștii au creat o atmosferă grozavă, au conectat minunat cu audiența, iar publicul a fost mare și generos. Am dansat, cântat și savurat fiecare melodie. Un alt cap de afiș au fost cei de la Gorillaz, o altă trupă cu renume care a strâns mii de participanți.

Disclosure a fost următorul moment care a rămas întipărit în memoria mea. Deși artiștii s-au lăsat puțin așteptați, momentul a fost pe măsura așteptărilor. Personal am dansat cel mai mult pe mixurile lor și atmosfera a fost una demnă de un festival de asemenea anvergură.

Al doilea motiv pentru care am venit la festival a fost socializarea. Îmi place să mă revăd cu oameni dragi, să leg noi prietenii, să creez amintiri și povești de vară. Oamenii de la Electric au fost faini: atât cei din staff care mereu au fost prompți atunci când a fost nevoie de ceva, la participanți (sau cel puțin cei cu care am interacționat eu). Am cunoscut oameni noi, am revăzut prieteni vechi și am avut un timp minunat pe această parte.

Electric Castle

Electric Castle

Ca metodă de transport noi am ales mașina proprie pentru a ajunge în Bonțida. Știu că pentru marea majoritatea aceasta a fost o problemă destul de mare – faptul că erau cozi la mijlocul de transport în comun, în anumite intervale orare. Pentru noi a fost puțin incomod pentru că într-adevăr cineva din mașină trebuia să nu bea, însă ne-am asumat asta și am preferat confortul de a avea libertate de deplasare. În acest caz voi știți mai bine ce funcționează pentru voi.
Faptul că e în afara orașului este un plus, dar și un minus dacă privești din perspectiva transportului, însă și în asta constă farmecul Electric Castelul-ui: cum ar fi Electric Castle fără castel?

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search