In Lifestyle

Am primit foarte multe întrebări legate de acest subiect – ce aparatura foto video folosim, așa că în noul clip vorbim în detaliu despre fiecare aparat în parte.

A face blooging/vlogging, nu e ieftin deloc – mai ales dacă vrei să creezi content de calitate încă de la început. Pentru a avea niște fotografii clare, culori frumoase și tot ce mai e nevoie pentru a te face remarcat în mediul online, trebuie să inveștești în aparatura de calitate… sau să colaborezi cu profesioniști.

Din păcate, sau din fericire, în mediul online unul dintre cele mai importante cerințe pentru a te face remarcat este contentul de calitate! Nimeni nu va da like la o poză blurry, dacă nu a fost concepută să fie așa de la bun început. Într-o lume în care frumosul vinde este esențial să transmiți mesaje clare, sincere și calitative comunității care te urmărește!

Personal, în online urmăresc doar acele conturi care reușesc să îmi transmită ceva prin intermediul content-ului pe care îl postează, fie că vorbim despre un cont de Instagram, Facebook, YouTube sau blog.

Din fericire, tehnologia a avansat mult, așa că ne putem întreține conturile de pe rețelele de socializare cu ajutorul unui simplu telefon smart și câteva aplicații pentru a modifica fotografiile. Multe dintre fotografiile pe care le vedeți pe contul meu de Instagram sunt făcute cu un Iphone 6s+ și spre uimirea mea se numără printre cele mai apreciate.

Ce aparatura foto video folosim

Totuși, azi alături de Cosmin, vrem să vă facem o mică prezentare a aparaturii pe care o folosim atunci când filmăm sau facem fotografii pentru blog:

In Romania, luminile Nanguang pot fi gasite si aici: https://goo.gl/8hM1hE

Ce aparatura foto video folosim

Lucrăm cu MacBook-uri pentru edit, atât video (Final Cut Pro X) cât și al fotografiilor (Lightroom, Photoshop)

Dacă mai aveți anumite nelămuriri legate de acest subiect, așteptăm cu mare drag să vă răspundem!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Maria Gonzales
    Reply

    Unde gasesc un macbook? am cautat pe piratebay si nu gasesc nimic

  • Ionescu M
    Reply

    Hello, imi plac foarte mult postarile tale. As avea totuși o întrebare, cum editezi pozele, nu ne faci si noua un tutorial? 😁

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search