In Fashion, Moda Femei, Noutati

Ce încălțăminte purtăm în sezonul rece?

A venit momentul acela în care e obligatoriu să ne ocupăm de garderoba noastră și să înlocuim maiourile cu hanorace, sandalele cu cizme, pantalonii scurți cu blugi lungi și așa mai departe.

Noul sezon îmi provoacă un entuziasm probabil datorat faptului că odată instalate noile temperaturi, mă văd nevoită să merg la o tură de shopping.

Așadar, dacă am vorbit despre tendințe în materie de printuri, materiale, articole vestimentare, a venit momentul să vorbim și despre ce pantofi încălțăm în sezonul rece.

De curând, am descoperit un site care ne pune la dispoziție o gamă largă de articole vestimentare, cu adevărat deosebite, dar și o varietate de încălțăminte în ton cu tendințele. Fără să vă spun mai multe, vă invit să vă luați câteva minute să dați o tură de shopping prin acest magazin virtual, Fashion Tribes, însă nu înainte de a afla care sunt principalele modele de încălțăminte pe care trebuie să le avem în garderobă.

Cizme dama

Cizmele, în sezonul rece, devin înlocuitorii adidașilor sau ai tenișilor pe care îi iubim atât de mult. O pereche de cizme de dama din piele, fără toc, pot deveni cu ușurință aliatul principal împotriva gerului și un produs vestimentar de rezistență în garderoba noastră de iarnă. Mai mult decât atât, o pereche de cizme de calitate nu numai că arată bine, dar au și menirea de a transform până și cea mai banală ținută într-una cu adevărat chic.

O pereche de cizme joase, din piele sunt, în opinia mea, un must have al sezonului.

Ce încălțăminte purtăm în sezonul rece?

Ce încălțăminte purtăm în sezonul rece?

Ghete dama

Ghetele de dama se situează și ele în topul produselor vestimentare pe care trebuie să le avem în garderobă, în acest sezon. Personal, aleg ghetele de cele mai multe ori atunci când am în plan o ținută casual sport. Le purtăm la blugi, rochițe sau pulovere supradimensionate și tocmai din acest motiv vă sfătuiesc să alegeți un model simplu, din piele și într-o nuanță ușor de asortat precum maro sau negru.

Ce încălțăminte purtăm în sezonul rece?

Ce încălțăminte purtăm în sezonul rece?

Botine dama

Botinele sunt alegerea potrivită atunci când dorim o ținută ușor elegantă. Se poartă tocul gros, pătrat, așa că aveți libertatea de a alege un model interesant de botine de dama, pe care să le purtați atât în ținute de zi, cât și la evenimente pe timp de seară. Personal, consider botinele un model de încălțăminte elegant, feminin și versatil. Botinele cu toc gros sunt preferatele mele în acest sezon și iubesc faptul că arată extrem de bine atât la skinny jeans, cât și la rochii body con.

Ce încălțăminte purtăm în sezonul rece?

Ce încălțăminte purtăm în sezonul rece?

Vă mărturisesc că am găsit multe perechi de pantofi pe care i-aș lua acasă, așadar, vă invit la shopping!

Până data viitoare vă doresc numai ținute inspirate!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search