In Beauty

Ce lentile de contact folosesc?

Nu demult, v-am povestit despre motivul pentru care prefer lentile de contact în detrimentul ochelarilor de vedere. Așa cum spuneam, lentilele de contact sunt pentru mine alegerea perfectă, mai ales în condițiile în care sunt absolut nevoită să le port (sau să port ochelari ori să fac operația pentru corectarea problemelor de vedere).

Multă vreme am optat pentru aceași marcă de lentile, crezând că nimic nu poate concura cu ea, însă recent, am descoperit un nou brand despre care vreau să vă povestesc și vouă- poate aveți aceleași probleme și poate acest articol v-ar ajuta în acest sens.

Ce lentile de contact folosesc?

De curând, am testat un nou brand de lentile de contact care se numește TopVue. Am fost super curioasă să văd cum se vor prezenta aceste lentile pentru că am citit doar lucruri bune despre ele și voiam mult să știu dacă sunt pe atât pe bune pe cât se spune.

Ei bine, mi-am comandat așadar, lentilele TopVue Air pentru astigmatism și vă spun sincer că nu m-am așteptat să fiu atât de plăcut surprinsă de ele, chiar după prima purtare.

Ce lentile de contact folosesc?

Lentilele au o permeabilitate mare la oxigen și rețin o cantitate necesară de apă, astfel purtarea lor este incredibil de confortabilă. Îmi place super mult faptul că nu le simt deloc în ochi, față de alte lentile, acestea sunt mai subțiri, iar marginile nu sunt chiar atât de ascuțite. Nu am probleme cu ele, atunci când clipesc mai des.

Ce lentile de contact folosesc?

Mai mult decât atât, ochii îmi erau mereu uscați și era necesar să aplic lacrimi artificiale, lucru pe care nu îl mai fac de când folosesc aceste lentile. Sinceră să fiu, nu mă pricep la compoziția lor sau lucruri de genul acesta, dar pot să îmi dau seama că aceste lentile sunt mai subțiri și mult mai confortabile pentru ochii mei. Chiar și atunci când le iau în mână se simt diferit, se simt mai moi, maleabile, mai flexibile, se așează foarte bine pe forma ochiului.

Le scot din ochi, în fiecare seară, înainte de culcare, le pun la curățat în soluția specială, iar dimineața le reaplic. Le port deja de aproape o lună și nu mi-au creat absolut nici un disconfort până în prezent.

Ce lentile de contact folosesc?

Lentilele acestea sunt pentru uz zilnic, pe o perioadă de 30 de zile. Nu este recomandat să dormim cu ele, deși eu am făcut-o de câteva ori și nu s-a întâmplat absolut nimic. În cazul în care dormiți cu ele și simțiți ochii mai uscați, aplicați o lacrimă artificială și s-a rezolvat problema.

Le-am comandat online, de pe site-ul videt.ro, un site de unde am mai comandat în trecut. Lentilele mele au fost aduse pe comandă, pentru că am dioptri diferite. Prețul acestor lentile este unul rezonabil, în opinia mea. Dacă aveți aceași dioptrie la ambii ochi, atunci scăpați mai ieftin și probabil mai repede.

Ce lentile de contact folosesc?

Cu alte cuvinte, vă recomand să le dați o șansă, dacă doriți să încercați ceva nou. Sunt convinsă că o să vă placă.

Găsiți link direct spre ele aici, iar dacă știți exact dioptriile, este super ușor să plasați comanda. Introduceți doar parametri prescriși în rețeta de la medicul oftalmolog și plasați comanda. Dacă nu sunteți siguri de dioptri, mai bine mergeți întâi la un consult, astfel veți evita să aruncați banii pe lentile care nu vă sunt de ajutor.

Dacă nu am atins cumva toate punctele legate de aceste lentile, vă rog să îmi adresați orice nelămurire, într-un comentariu, mai jos. Până una alta, haideți să ne bucurăm de vedere perfectă și fără nici un disconfort.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search