In Lifestyle

Iulia se întoarce la bucătărie… și azi vă prezint 2 rețete super simple de mic dejun! Încerc să mănânc cât mai sănătos și ușor, mai ales în acestă perioadă când avem atât de multe fructe proasptele din care putem face o grămadă de smoothie-uri.

Adevărul este că eu nu sunt o mare fană a cărnii, așa că dimineață, prefer să beau un smoothie sau să pregătesc rapid fulgi de ovăz cu cacao și fructe.

Știu cât de mult vă plac acest tip de clipuri, așa că că azi vreau să vă arăt 2 dintre rețelele mele preferate, pentru mic dejun. Sunt extrem de ușor de pregătit. Se poate ca la început să vi se pară ciudat gustul. Recunosc că nici mie nu mi-a plăcut super mult gustul, prima oară, însă încet, au devenit favoritele mele (nu mă întrebați când și cum au început să-mi placă!).

Smoothie cu cacao:

Ce mananc dimineata? 2 retete de mic dejun

Ce mananc dimineata? 2 retete de mic dejun

 1. Banana
 2. Peanut Butter
 3. Pudră de cacao
 4. Scorțișoară
 5. Lapte de cocos
 6. Zmeură (înghețată sau fresh)

Fulgi de ovăz cu cacao:

Ce mananc dimineata? 2 retete de mic dejun

Ce mananc dimineata? 2 retete de mic dejun

 1. Un pahar cu apă (jumătate de pahar)
 2. Fulgi de ovăz (mai bine de jumătate de pahar )
 3. O linguriță pudră de cacao
 4. Miere (opțional)
 5. Banană sau orice alt fruct proaspăt

Acestea două rețete sunt super rapid de pregătit și pornind de la câteva ingrediente cum ar fi: banana, laptele de cocos, pudra de cacao, fac tot felul de combinații – unele ies super gustoase, altele mai puțin, însă toate sunt sănătoase!

Am început să „gătesc” în acest fel la mic dejun din perioada în care țineam „dieta” de care vă povesteam într-un clip anterior. De atunci m-am obișnuit să mânănc fructe dimineață și le pun în tot felul de combinații. Mie îmi țin și de foame destul de bine, adică dacă mănânc un smoothie dimineața la 10, până la prânz (13.30-14.00) sunt ok.

Sper să vă placă și dacă aveți și voi rețete preferate pentru mic dejun, lăsați mai jos un comentariu, abia aștept să le încerc!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search