In Lifestyle

Personal, pun mare accent pe pranz! Micul dejun și pranzul sunt mesele mele favorite ale zilei… asta pentru că de multe ori pentru cină aleg ceva super light, mai ales dacă vreau să mai slăbesc 1-2 kg.

Printre locurile mele preferate pentru masa de pranz se numără Salad Box Republicii din Oradea. V-am mai povestit despre acest local minunat și sunt tare bucuroasă pentru că am ocazia să promovez un brand precum acesta. Salad Box Republicii este alegerea mea pentru zilele în care doresc să iau un pranz rapid, sănătos și gustos – fie că aleg să iau la pachet salata preferată, fie că aleg să iau o pauză și să consum mâncarea pe terasă.

Ce mananc la PRANZ rapid si sanatos

Aleg Salad Box pentru că am încredere că ingredientele sunt proaspete mereu, personalul este amabil și desigur, locația este accesibilă, iar pe timp de vară avem la dispoziție o terasă – unde de cele mai multe ori prefer să îmi rup jumătate de oră din program și să mă bucur de vremea frumoasă și de un pranz gustos.

Avem o gamă largă de salate cu de toate, motiv pentru care în noul clip am dorit să vă arăt care este rețeta mea preferată – una custom made cu 5 ingrediente. Vă promit că e delicioasă și sățioasă!

Ce mananc la PRANZ rapid si sanatos

Ce conține salata mea preferată pentru pranz?

  1. Spanac
  2. Rosii Confiate
  3. Dovlecel
  4. Castraveți dulci
  5. Brânză sărată
  6. Halloumi (puteti înlocui brânza halloumi cu ton sau carne de pui)
  7. Dressing Italian

Ce mananc la PRANZ rapid si sanatos

În sezonul cald vă recomand să încercați limonadele – cea cu căpșuni este preferate mea!… și dacă aveți poftă de ceva dulce, dar sănătos, vă recomand budinca de chia – e genială!!

Nu uitați că dacă nu aveți timp să vă deplasați până la Salad Box de pe Republicii, echipa vă aduce mâncarea acasă sau la birou, în cel mai scurt timp, astfel încât nu avem nicio scuză în a mânca sănătos, haha.

Vă invit să vizionați noul clip și dacă încercați salata propusă de mine, aștept să îmi spuneți cum vi s-a părut!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 3 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search