In Fashion, Moda Femei

Ce port pe Canicula?

Nu știu cum e la voi, dar pe la mine e canicula în adevăratul sens al cuvântului.

Parcă nu pot respira, aerul e fierbinte și încerc să evit cât de mult pot plimbatul pe afară, în mijlocul zilei. Prefer să ies seara, când se mai lasă puțin răcoarea, dar și atunci e căldură mare. Adevărul este că nu îmi displace, chiar aș putea să spun că în ciuda disconfortului termic, mă bucur că e vară și că simt asta. E bine așa.

Ce port pe Canicula?

Problema este că la cât e de cald, nici nu mai știu ce să port, ce să dau jos și cum pot să port doar haine din materiale vaporoase și ușoare.

Sinceră să fiu, mi-am făcut „proviziile” pentru garderoba de vară, încă înainte să înceapă canicula și să o ia razna termometrele. Mi-am cumpărat online o grămadă de haine, însă prea puține am ajuns să port, pentru că prea puține sunt confecționate din materiale care fac canicula mai ușor de suportat. Rochia din imagini face parte din această categorie și vă spun că a devenit una dintre cele mai purtate rochii din dulapul meu. Materialul este ușor, lasă pielea să respire și parcă nu simți atât de tare căldura.

Ce port pe Canicula?

Unde să mai adaug faptul că este o nuanță tare drăguță de roz pal, cu un detaliu interesant pe umeri și cu volanașe – e chiar minunată. V-am mai spus de foarte multe ori de Zaful, însă aici chiar găsesc multe modele frumoase.

Ce port pe Canicula?

Acest model de rochie l-am văzut chiar într-una din săptămânile trecute, la Zara. Am rămas plăcut suprinsă și am mers să o probez să văd dacă din punct de vedere calitativ sunt la fel – Zaful e ok! Calitatea e comparabilă cu Zara și prețul este mai mic.

Ce port pe Canicula?

Nu vreau să generalizez, pentru că s-ar putea să nu am dreptate, dar eu sunt mereu încântată de ce primesc de la Zaful, mai ales că au prețuri super accesibile. Până recent nu am mai găsit modele asemănătoare cu cele din magazinele fizice, însă e chiar grovaz că am putut să cumpăr aceași rochie la un preț mai bun.

Ce port pe Canicula?

Deci, cu rochia asta și încă câteva articole fac față caniculei, cu zâmbetul pe buze. Mie îmi place, mă bucur de ea și cred că dacă găsiți hainele potrivite, s-ar putea să îndrăgiți și voi mai mult canicula, haha.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments
  • Ana Isaila
    Reply

    Comenzile vin prin posta sau prin curier și în cat timp ajung? Și trebuie neapărat să plătesti in lire sau euro?

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search