In Beauty

Produsele de ingrijire a pielii ne preocupă pe fiecare dintre noi pentru că vara un ten bronzat are nevoie de o atenție suplimentară pentru a arăta cel mai bine, nu-i așa?

Personal, atunci când aleg produsele pe care urmează să le folosesc am grijă ca acestea să răspundă exact nevoilor pe care le are în acel moment pielea mea. În cazul de față, la fel cum bănuiesc că este și pentru voi, pielea mea are nevoie de hidratare maximă. Vacanța la mare a fost extrem de bine venită, dar bronzul frumos aduce după sine și câteva aspecte mai puțin plăcute, de care trebuie să ne ocupăm.

Ce produse de ingrijire a pielii folosim - Jeanne en Provence - Iulia Andrei

Pielea uscată, deshidratată cere produse cât mai hidratante. Astfel, atât în vacanță, cât și după ce m-am întors acasă am folosit o bună perioadă uleiuri de corp pentru bebeluși – erau singurele care după utilizare îmi lăsau pielea cu adevărat hidratată. Până într-o zi, când am descoperit o gamă formidabilă, despre care am să vă vorbesc puțin astăzi.

Este vorba despre Jeanne en Provence. O gamă de produse creată de unul dintre cei mai importanți producători de parfumuri, cosmetice și produse de igienă corporală din Franța. Această gamă de produse se diferențiază de alte produse de pe piață prin componente vegetale, arome naturale, lipsa parabenilor și un ph neutru.

Ce produse de ingrijire a pielii folosim - Jeanne en Provence - Iulia Andrei

Pe lângă toate acestea aspecte pozitive, trebuie să adaug faptul că atât cremele de corp, cât și gelurile de duș au un parfum delicat și extrem de delicios.

Delicios pentru că eu am testat de ceva vreme produsele cu aroma „Beurre de karite & Miel” și așa cum îi spune și numele, mirosul este unul dulce și delicat.

Crema pentru corp este extrem de hidratrantă, nu lasă pielea uleioasă după utilizare, crema întrând rapid în piele lăsând-o parfumată și catifelată – exact așa cum ne dorim. Pentru a accentua parfumul și pentru a-l menține mai mult timp pe piele, vă sfătuiesc să utilizați atât crema de corp, cât și gelul de duș din aceași gamă.

Ce produse de ingrijire a pielii folosim - Jeanne en Provence - Iulia Andrei

Mai mult decât atât, trebuie neaparat să mă leg și de ambalajul cremei de corp, pentru că îmi place la nebunie – în sfârșit un ambalaj mai ușor de utilizat, cu pompiță!! (vă spuneam în articolele precedente cât de mult însemnă pentru mine un ambalaj ușor de utilizat).

Ce produse de ingrijire a pielii folosim - Jeanne en Provence - Iulia Andrei

Consider că produsele pe care alegem să le punem în contact direct cu pielea noastră trebuie alese cu mare atenție, pentru că le utilizăm zilnic și pentru că alese greșit pot face mai mult rău decât bine. Tocmai din acest motiv, vă îndemn să folosiți produse de ingrijire a pielii cât mai naturale.

Ce produse de ingrijire a pielii folosim - Jeanne en Provence - Iulia Andrei

Iar atunci când descoperim o gamă de produse destinate îngrijirii pielii care să răspundă nevoilor noastre și care să și aibă și un parfum atât de plăcut, trebuie neaparat să împărtășim experiența noastră. Așadar, aștept cu interes opiniile voastre referitor la produsele de ingrijire corporală pe care le-ați testat și de care sunteți mulțumite.

Până una alta vă invit să aruncați o privire și pe site-ul de unde vă puteți achiziționa produsele despre care vorbim astăzi. Trebuie să menționez că în cazul în care nu sunteți adeptele shoppingului online, puteți găsi această gamă și în lanțul de magazine DM.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Tamara
  Reply

  I love these products! They work so well!
  Check out my blog if you want: http://www.theglamandglitter.com

  Tamara xxx

 • trenda
  Reply

  Am primit cadou un set de cosmetice de la Provence.
  Pe langa parfumul deosebit al cremei de corp, pielea ramane catifelata si parfumata, dar nu uleioasa, exact cum ai specificat si tu in articol.
  Recomand cu placere cosmeticele de la Provence 🙂 !

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search