In Beauty

Pe scurt: în America găsești toooot ce vrei și nu vrei! Dacă vorbim despre produse de makeup sau orice din domeniul beauty, magazinele sunt pline ochi de tot ce ți-ai putea dori și imagina vreodată.

Aici, singura problemă pe lângă bani (pentru că oricât de mulți ai avea, tot nu sunt destui pentru a cumpăra tooot ce vezi, haha) e că nu știi ce să alegi dintre tot ce ți se oferă… Eu am pornit de la ideea că vreau neaparat să testez produsele pe care le găsesc doar aici. Nu s-a întâmplat chiar așa, pentru că am reușit să pun mâna, în sfârșit, pe câteva produse de makeup pe care doream să le achiziționez de ceva vreme. Am încercat câteva produse pentru îngrijirea părului de-a dreptul miraculoase, iar câteva produse de makeup recent descoperite au devenit favoritele mele, așa că cel mai probabil voi râmăne fidelă o perioadă acestor branduri.

Înainte de a pleca din țară, am primit un colet frumos de la Paese pe care l-am dus cu mine și l-am testat timp de aproximativ două luni. Prin urmare, printre produsele de makeup & beauty achiziționate din USA, vă povestesc puțin și despre câteva descoperiri minunate de care sunt tare încântată. Paese este un brand pe care îl cunosc de ceva vreme și pe care îl îndrăgesc pentru că am avut doar experiențe bune cu ei, așa că sunt super mulțumită de fiecare produs pe care l-am încercat de la ei.

Așadar, printre favoritele lunii (ultimelor luni, defapt), în topul favoritelor, se clasează iluminatorul de la Paese, baza de makeup Paese, tusul de la Benefit și ulei de păr de la MoroccanOil.

Despre fiecare în parte vă povestesc mai mult în noul clip de pe canalul meu de Youtube, așa că vă învit să dați play!

Ce produse de Makeup mi-am cumparat din America

Long story, short, in the US you can find everything you could ask for… and more! The stores are full with everything you could dream of, it’s like… Heaven for makeup, beauty & skin care addicts.

At first, I told myself that I wanna try new stuff, some products that I do not find in Europe, but I ended up buying everything I saw, and that was a good thing cause’ I discovered a looot of cool products that I already became addicted to!

I also discovered some new products from a brand that I used in the past & loved – Paese. In my top favourite makeup products are definitely the following: highlighter from Paese, the mattifying base from Paese, eyeliner from Benefit & the Moroccanoil hair treatment. After trying these out I can’t live without’em anymore, haha.

I just filmed a new video for my YouTube Channel, and I am telling you everything you need to know about every new product I used & loved.

Hit play & enjoy!

Recommended Posts
Comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search