In Beauty

Am tot vorbit despre machiaje, însă adevărul este că înainte de orice, trebuie să fim atente la ce produse folosim pentru ten. Un machiaj reușit depinde mult de modul în care ne tratăm tenul înainte a aplica produsele pentru make up.

Azi vă povestesc așadar, despre o gamă de produse pentru ten, o gamă pe care am descoperit-o în toamnă și care mi-a plăcut foarte mult, motiv pentru care am dorit să împărtășesc cu voi experiența mea. Adevărul este că suntem diferite, iar ce mie îmi place și mi se potrivește, s-ar putea ca altora să nu li se potrivească la fel. Dacă sunteți în căutare de produse profesionale de îngrijire a tenului, vă recomand totuși să le dați o șansă produselor de la Selvert Thermal.

Selvert Thermal sunt produse profesional din Spania, cu laboratoare de cercetare în Elveția. Toate produsele Selvert conțin apă termală și factor de protecție – două lucruri care m-au cucerit la acest brand!

Selvert au o gamă variată de produse destinate tuturor tipurilor de ten, iar pentru a descoperi produsele potrivite pentru fiecare, vă invit să aruncați o privire pe site-ul selvertthermal.ro

Ce produse folosesc pentru TEN?

Ce produse folosesc pentru TEN?

  1. Lapte demachiant – prefer să cumpăr un produs BIO (fără parfum, parabeni, etc.). Nu am un brand preferat, tot testez demachiante BIO de o perioadă și încă nu m-am decis asupra unui favorit – vă anunț când se întâmplă asta
  2. Apă micelară Selvert – pentru față, ochi și buze pe bază de apă de flori de citrice
  3. Cremă hidratantă Selvert F1 – este un gel hidratant sebo-regulator, pentru un ten mixt, gras, sensibil. Are factor de protecție 10 și hidratează în profunzime, fără să lase tenul uleios – I love it!!
  4. BB Cream Selvert – pentru zilele în care nu folosesc fond de ten – este o cremă hidratantă cu o nuanță ușoară ce uniformizează tenul și corectează imperfecțiunile, hrănește, hidratează, protejează și luminează tenul.

Cam acestea sunt produsele pe care le folosesc (mai puțin BB Cream-ul) atât seara, înainte de culcare, cât și dimineața, înainte de a aplica machiajul. Respect cu strictețe ritualul de demachiere și hidratare a tenului meu, iar tot procesul nu durează mai mult de 6 minute.

Așa cum vedeți, nu folosesc foarte mult produse, însă folosesc produsele potrivite pentru tenul meu, motiv care mă ajută să am un ten mereu curat, hidratat și luminos.

Înainte de orice, vă recomand însă să consulați un specialist, pentru a vă indica exact care este tipul de ten pe care îl aveți, pentru a putea achiziționa produsele potrivite. O cremă hidratantă este incredibil de importantă pentru ten, însă una care se adresează exact nevoilor tenului nostru este și mai bună!

Acestea fiind spuse, vă doresc tuturor un ten frumos!

Iulia A.

Recommended Posts
Comments
  • Ramona
    Reply

    Pentru ten eu folosesc un produs ce se numeste Timeless. E o crema ce ajuta la eliminarea ridurilor.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search