In Beauty

Dacă faci bagajul pentru vacanța, vreau să îți arăt ce produse pentru ten sunt nelipsite din trusa mea pentru plajă.

Consider că vara și mai ales atunci când mergem la mare, trebuie să acordăm o atenție deosebită produselor pe care le aplicăm pe tenul nostru. Razele solare, praful, nisipul, apa sărată sunt câțiva dintre factorii care pot declanșa probleme la capitolul ten: erupții, pete, riduri premature, arsuri și așa mai departe – lucruri de care încercăm să ne ferim.

Ce produse pentru TEN iau cu mine in VACANTA_Iulia Andrei

Ce produse pentru ten folosesc pe perioada vacanței la mare?

  1. Crema Bioderma de proctecția cu SPF 50 care este nelipsită din geanta mea pentru plajă. Recunosc că nu mă dau pe tot corpul cu SPF 50, însă pe ten mereu aplic o cremă cu SPF mai ridicat.
  2. Apa termala Avene – o folosesc pe tot parcursul anului. Este pentru un ten sensibil, perfectă în caz de arsuri solare sau alte probleme ale tenului. O duc mereu cu mine pe plajă și o folosesc ori de câte ori simt nevoia – e genială!
  3. Soluția micelara de la Bioderma este preferata mea! O folosesc de fiecare dată când îmi simt tenul încărcat!
  4. Soluția micelară de la Garnier este o variantă ceva mai ieftină – este la fel de bună și o puteți găsi în orice supermarket sau online.
  5. Gel booster Mineral 89 de la Vichy – acționează precum o peliculă protectivă împotriva factorilor nocivi: praf, poluare, raze solare, etc. Este un produs pe care îl folosesc de două ori pe zi – dimineața și seara pe tenul curat
  6. Crema pentru față, de zi, cu SPF 10 de la Aslavital – o cremă intens hidratantă pe care o aplic în fiecare zi, pe tenul curat. Are o textură ușoare și intră foarte repede în piele.
  7. Crema pentru ochi, de noapte de la Estee Lauder – are o textură ceva mai grasă, dar hidratează intens zona sensibilă din jurul ochilor. Este un produs mai scump decât alte creme de noapte, dar este incredibil de bun. O folosesc doar seara, înainte de culcare pe tenul curat. O puteți găsi în magazinele Sephora.

În mare, acestea sunt produsele care mă însoțesc la mare… și nu doar la mare. Sunt produsele care mă ajută să am un ten curat și hidratat. Desigur, în clip vă povestesc mai pe larg despre fiecare în parte, așa că vă invit să apăsați play.

Voi ce produse preferate aveți pentru vacanță aveți?

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search