In Fashion, Moda Femei, Noutati
ce purtam in luna noiembrie toamna cele mai esentiale haine must have Iulia Andrei Fashion Blog

Trebuie să vă mărturisesc că scriu acest articol despre ce purtam in luna Noiembrie cu un foarteee mare entuziasm. Probabil câteva dintre voi cunosc deja unul dintre motivele entuziasmului meu, dacă nu, veți afla mai multe detalii în săptămânile ce urmează.

Luna Noiembrie și Decembrie sunt preferatele mele! Noiembrie pentru că în curând vine ziua mea de naștere și cui nu-i place să fie înconjurat de oamenii iubiți și răsfățat cu multe cadouri, iar decembrie… ei bine, pentru că pur și simplu ador spiritul Crăciunului!

Dar, nu despre motivele entuziamului meu vorbim astăzi ci despre piesele vestimentare MUST-HAVE în acest nou sezon frumos ce ne stă înainte.

În fiecare sezon alcătuiesc un fel de listă cu articolele vestimentare care trebuie să le am în dulap, niște piese de bază care vor constitui punctul de pornire al următoarelor ținute de sezon.

Ce purtam in luna Noiembrie? – Lista de cumparaturi

Shoppingul trebuie făcut cu cap, astfel nu riști să ajungi acasă și să constați cu stupoare că ai luat exact opusul a ceea ce ai urmărit și că defapt, nu ai la ce asorta acele articole.

Astfel pentru voi, cele care mă înțelegeti exact, scriu acest articol și vă invit să parcurgem împreună câteva piese de mare utilitate pentru luna noiembrie, și implict pentru sezonul rece.

1. Palton colorat / simplu

ce purtam in luna Noiembrie palton colorat must have simplu iulia andrei fashion blog

 

Este musai să avem în dulap un palton colorat  care să ne anime ținutele mohorâte de iarnă. Probabil nu sunt singura care a observat faptul că de obicei iarna oamenii tind să îmbrace ținute într-o gamă  cât mai restrânsă de culori și mai ales nonculori. Această gamă se învârte în jurul griurilor și al negrului.

ce purtam in luna noiembrie lista de cumparaturi palton negru mohorat plictisitor iulia andrei blog

 

Dar, cine zice că așa trebuie să fie? Nicidecum iarna nu ne impune un dress code format din nuanțele amintite mai sus.

Eu zic că ar trebui să îndrăznim să punem o pată de culoare pe noi. Chiar dacă nu vrem să ieșim din tipar și alegem o ținută all balck, un palton precum cel din imagine ne-ar asigura o ținută extrem de reușită.

ce purtam in luna noiembrie palton colorat rochie neagra iulia andrei blog

 

2. Fusta din piele

ce purtam in toamna aceasta Iulia Andrei Blog fusta din piele

 

În clos, dreaptă sau strâmtă pe corp, trebuie să ne-o achiziționăm o fusta. În acest sezon purtăm foarte mult pielea și o combinăm super ușor formând ținute atât de zi cât și de seară.

Eu am deja o fustă stilou din piele dar am în plan să-mi achiziționez fusta din imagine. Deja am o grămadă de combinații pentru ea, una dintre acestea este chiar cea prezentată în imaginea de mai jos.

ce purtam in luna noiembrie fusta din piele camasa in carouri iulia andrei fashion blog

 

3. Cizme peste genunchi

ce purtam in luna noiembrie lista de cumparaturi iulia andrei cizme peste genunchi inalte

 

Găsiți aici multe detalii despre cum le purtăm. Dar, până să le purtăm trebuie să ne alegem pereche ideală.

Cu sau fără toc cizmele peste genunchi sunt super de efect în orice ținută. Preferatele mele sunt cele cu ținte, abia aștept să le achiziționez și să le port la o ținută rock, precum cea din imaginea de mai jos.

ce purtam in luna noiembrie cizme peste genunchi iulia andrei fashion blog

 

 4.  Colier statement colorat

ce purtam in luna noiembrie bijuterii accesorii iulia andrei fashion blog

 

Trebuie să recunosc: am o slăbiciune pentru accesorii, mai precis pentru colierele statement. Nu ai cum să nu le iubești când arată atât de bine la o ținută simplă.

ce purtam in aceasta toamna colier statement verde smarald Iulia Andrei blog

 

De ce sa facem shopping online?

  • economisim timp
  • facem shopping direct din pat
  • putem citi review-uri despre articolele pe care vrem sa le achiziționăm
  • avem acces la articole diferite de cele regăsite în toate vitrinele

Vă spuneam într-un articol anterior că îmi place să fac shopping online, de cele mai multe ori găsesc piese care sunt diferite de cele prezentate în toate magazinele, lucru care pe mine personal mă atrage cel mai mult.

Take a look!

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search