In Fashion, Moda Femei

Trebuie să recunosc că nu mă dau în vânt după Valentine’s day și nici nu prea obișnuiesc să plănuiesc ceva special pentru această zi, dar apreciez un cadou bine ales însoțit de o invitație la cină, haha.

Consider că unul dintre cele mai potrivite cadouri orice femeie este un gift card. De multe ori atunci când nu știu ce să cumpăr sau nu sunt sigură că gusturile mele vor fi pe placul persoanei căreia doresc să-i fac un cadou, aleg varianta gift cardului.

Personal, prefer să primesc un cupon de care să îmi pot alege ce îmi doresc dintr-un magazin anume, decât să primesc un articol vestimentar (sau alte lucruri… ) care să nu fie tocmai pe placul meu și pe care să-l țin în dulap degeaba.

Îmi plac, firește, și suprizele – să le primesc și să le fac – însă atunci când nu sunt sigură de o anumită alegere, prefer să merg la sigur și să optez pentru un cadou care sunt convinsă că va fi potrivit.  Genul de cadou care merge oricând și oricui – trebuie să știm doar din ce magazin să-l achiziționăm.

Cea mai sigura idee de cadou

În noul clip, vă povestesc în detaliu despre aceste gift carduri de la StarShiners și tot acolo vă prezint și trei propuneri pentru ținuta de Valentine’s Day, Dragobete sau orice zi normală în care dorim să celebrăm iubirea. Până la urmă nu ar trebuie să așteptăm Valentine’s Day să ne sărbătorim iubirea, dar totuși eu zic că e o scuză bună să ne punem rochia frumoasă, să ieșim la o cină în doi și să ne dăruim mici atenții.

Așadar, fie că vă faceți planuri pt Vday, fie că nu, vă invit să vizionați noul clip de pe canalul meu de Youtube! Atât ținutele propuse, cât și ideea de cadou, sunt bune de aplicat și în alte situații sau evenimente.

Lots of love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search