CEL MAI FRUMOS CADOU DE CRACIUN

Vi s-a întâmplat vreodată să simțiti un miros și imediat să vă transpuneți într-un moment anume din trecut?

Cred că un cadou frumos pe care le putem primi / face îl reprezintă experiențele. Lucrurile trec, se epuizează, însă experiențele și amintirile rămân cu noi o viață întreagă…

Era dimineața Crăciunului și ca în fiecare an, m-am dat rapid jos din pat și am fugit în grabă spre sufragerie, unde stătea cuminte și încărcat bradul nostru de Crăciun. Sub el, trufaș străluceau cadourile cu multă grijă împachetate. Se pare că Moș Crăciun nu uitase de noi nici în acest an… ba mai mult, a fost foarte darnic și atent la nevoile noastre.

(Între noi fie vorba, cred că a dat o fugă prin Douglas înainte să ajungă pe la noi)

Parfum Marc Jacobs - Idei de cadouri

Iulia Andrei dimineata de Craciun - Idei de Cadou

Dimineata de Craciun - cadoul perfect

Am așteptat cu sufletul la gură să ne adunăm cu mic cu mare în fața bradului și să începem ritualul de Crăciun preferat – deschiderea cadourilor! Am căutat cu mare atenție, emoție și încântare darul care avea scris numele meu. Era o cutie de mărime medie, frumos împachetată într-un ambalaj auriu și fundiță strălucitoare. Eram curioasă din cale-afară. Rapid, am derulat în minte toate dorințele pe care le rostisem cu voce tare pe parcursul anului, întrebându-mă ce anume se ascunde în cutia atent împachetată.

Parfum Marc Jacobs Decadence - Cadou perfect de Craciun

Familia era aici, fiecare membru era preocupat de propriul dar, încercând să deschidă cât mai frumos cadourile și să descopere ce minunății se ascund acolo. Era o atmosferă de vis, pe fundal se auzeau colinde, focul ardea în șemineu și în casă se simțea miros de cafea și școrțișoară. Un moment desprins din povești, o experiență care îmi va rămâne mereu în suflet.

Am deschis, așadar. și eu cadoul meu – în cutia aurie era frumos așezată o altă cutie de dimensiuni mai mici de această dată. Era o cutie verde smarald, care instant mi-a adus un zâmbet larg! Era exact lucrul pe care pusesem ochii de ceva vreme și totodată a fost o surpriză grozavă să găsesc asta în cutia aurie – parfumul Marc Jacobs Decadence. Ca să înțelegi încântarea mea – eu sunt o mare iubitoare de parfumuri, iar acest parfum era de ceva vreme pe lista mea de dorințe.

Cel mai frumos Parfum Marc Jacobs - Idei de cadou

Cel mai frumos cadou - Parfum Marc Jacobs

L-am deschis într-o suflare și mirosul său elegant, sofisticat și memorabil a rămas impregnat în memoria mea ca acea dimineață perfectă de Crăciun. De fiecare dată când îl folosesc, îmi aduc aminte de acel moment de bucurie pură și asta înseamnă pentru mine cel mai frumos cadou – un dar care trasncende timpul și obiectul în sine – un dar care îți trezește amintiri frumoase și care te transpune în cele mai dragi momente.

Și pentru că vine perioadă Crăciunului și toți suntem în căutarea darului perfect pentru cei dragi nouă, un cadou frumos este un cadou care creează amintiri frumoase. Pe site-ul douglas.ro găsim o gamă variantă de parfumuri pentru fiecare gust, cât și seturi frumoase care cuprind parfumuri + creme de corp, la prețuri foarte bune! Pentru mine un parfum reprezintă acel tip de cadou intim (pentru că trebuie să cunoști gusturile persoanei căreia vrei să îi faci acel cadou), special, elegant și util!

Eau de Parfum - Marc Jacobs Decadence

Mai mult decât atât, cred că asocierea momentelor cu anumite mirosuri face ca orice parfum să fie special. Eu, în perioada Crăciunului, apelez mereu la parfumul care îmi amintește cel mai bine de dimineața de Crăciun – Marc Jacobs Decadence.

Spor la creat amintiri frumoase și cadouri speciale!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search