In Fashion, Moda Femei

Cel mai purtat trend de catre influenceri BLAZERUL_Iulia Andrei

Nu a început bine anul și deja avem prima vedetă în materie de tendințe: blazerul. Zic „vedetă” pentru că blazerul este cel mai purtat articol vestimentar de către influenceri.

O alegere inspirată și potrivită pentru sezon, spun eu. Recunosc, de curând (curând însemnând aproximativ 5 luni), am devenit și eu un mare fan al acestei piese vestimentare și îi validez versatilitatea. E drept că eu am început cu pasiunea pentru costume, iar de acolo am continuat cu obsesia pentru sacouri supradimensionate.

Câteva sugestii de blazere frumoase:

BLAZER CU CAROURI | BLAZER NEGRU| BLAZER COLORAT

Cel mai purtat trend de catre influenceri BLAZERUL_Iulia Andrei

Cum port blazerul pe timp de zi?

Blazerul arată bine atât în combinație cu o rochie dintr-un material fin, cât și alături de o pereche de colanți. Pentru un look casual, putem purta blazerul peste un pulover tricotat, sau peste o rochie din tulle si bocanci. Combinația mea preferată: o maletă pe corp + blazerul supradimensionat + mom jeans + bocanci. O combinație simplă, dar de mare efect.

Cel mai purtat trend de catre influenceri BLAZERUL_Iulia Andrei

Cum port blazerul seara?

Când zic seara, mă gândesc la o ținută ceva mai elegantă. Aș alege un blazer negru, oversized, prins în talie cu o curea statement, dresuri dantelate sau simple negre și neaparat pantofi cu toc: stilettos, botine, sau cizme peste genunchi. Desigur, putem înlocui dresurile cu o pereche de pantaloni drepți, însă păstrăm tocurile și blazerul prins în talie.

Așa cum vedeți, blazerul este o piesă ușor de asortat și de purtat. Se potrivește și avantajează orice siluetă. Mai mult decât atât, consider că acest trend va rămâne o bună perioadă de timp în top – este simplu și mereu ai nevoie de un blazer în garderobă, indiferent de ce job ai. Dacă vreți să investiți într-un blazer care să fie foarte la îndemână, recomand un blazer în nuanțe neutre, monocromatic și ușor oversized. Dacă vreți un blazer interesant, statement, alegeți unul în carouri sau cu aplicații (nasturi aurii).

Eu le bifez pe toate, pentru că așa se manifestă adicția, haha. Însă, abia aștept să vină primăvară să pot să port blazerul peste rochii de vară, fuste scurte și tricouri supradimensionate.

Cine mai e fan blazer pe aici? Mâna sus!

Love,

Iulia A.

Image: Freepik.com

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Iulia
  Reply

  De unde sunt cizmele albe?

 • Cristina
  Reply

  Si eu sunt fan blazer <3

 • Foxi
  Reply

  Foarte frumoase combinatiile, in special cea cu sacou in carouri si fusta neagra. Arata foarte bine. Esti o inspiratie!

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search