In Noutati

cele mai bune seriale ale deceniului_Iulia Andrei

Ce activitate e mai relaxantă în luna Ianuarie decât binge-watching pe Netflix? Serile lungi de iarnă cer seriale bune, iar în ajutorul vostru vin cu recomandări testate de mine și validate de cinefili din toată lumea.

 • The Peaky Blinders – potrivit unui studiu publicat recent de cei de la Lad Bible, serialul ar ocupa locul întâi în topul preferințelor, depășind GOT și Breaking Bad. Personal, mă declar un fan mare al acestui serial și nu pot decât să vă recomand să îl treceți pe lista voastră de must-see.
 • Chernobyl – un documentar foarte frumos realizat, care merită urmărit. Și-a făcut o intrare în forță și s-a păstrat pentru o bună perioadă de timp în topul preferințelor. Recunosc că m-a ținut cu sufletul la gură, cu toate că știam care este deznodământul.
 • MindHunter – un alt documentar foarte reușit care te ține în priză ore întregi. Mi-am pierdut vreo 2 nopți consecutive până ce am reușit să-l văd în totalitate. MindHunter însumează poveștile unor criminali în serie și cum se creeaza de fapt profilul unui posibil criminal. De altfel, directorul David Fincher a fost nominalizat la oscar.
 • Stranger Things – Un serial care te transpune în perioada copilăriei (pentru cei născuți în anii ’90, desigur), când nu existau telefoane smart și copiii aveau puteri supranaturale… ahm scuze, mai puțin ultima parte. Mi-a plăcut mult!
 • The Witcher – în cazul în care vă e dor de GOT, recomand să îi acordați o șansă acestui serial. E un SF super interesant, cu o poveste încurcată și dinamică. Recunosc că actorul principal a fost primul motiv pentru care m-am apucat de serial, însă după primul episod am fost hooked.
 • YOU – acel gen de serial ușor imprevizibil, cu multă dramă și personaje interesante. Sezonul 2 a făcut furori la final de an, când a apărut pe Netflix. E cheesy și putin spicy – exact cum trebuie pentru un serial de acest gen.

Menționez că lista de mai sus este subiectivă și realizată pe baza preferințelor personale. Sunt curioasă ce seriale se află în topul preferințelor voastre? Aștept sugestii în comentarii!

Love,

Iulia A.

Recommended Posts
Comments
 • Sami
  Reply

  Friends! Bun si in 2019

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search