In Beauty

În ultima perioadă, am început să testez cât mai multe produse de make up, pentru a descoperi care dintre acestea funcționează cel mai bine pentru mine.

Adevărul este că ceea ce vă prezint eu azi nu e un lucru general valabil, unele produse funcționând și pentru voi la fel ca pentru mine, iar altele mai puțin. Sfatul meu este să încercați, doar așa puteți descoperi care sunt cele mai potrivite produse de make up pentru voi. Totodată, vă recomand să cereți părerea unui specialist, asta vă va scuti de experimente inutile.

Cele mai utilizate produse de Make Up

Eu am aplecat urechea la multe păreri, am pus întrebări și în final am decis că cel mai bine le iau pe rând și singura îmi voi da seama care este cel mai potrivit pentru mine.

Demachiant Xtreme Lashes

Cele mai utilizate produse de Make up

Este un demachiant special conceput pentru purtătorii de extensii de gene. Nu deteriorează extensia și curăță foarte bine orice urma de make up. Este sub formă lichidă, fiind nevoie să folosești o dischetă demachiantă.

Apa termală Avéne

Cele mai utilizate produse de Make up

Am decis să nu mai îmi spăl față pe cât de mult posibil cu apă de la robinet, pentru că îmi simt de fiecare dată după spălare pielea super uscată, datorită calcarului. Am ales să pulverizez în fiecare dimineață și seară un jet de apă termală pe care să o înlătur cu ajutorul unei dischete demachiante. Folosesc apa termală zi de zi, chiar și în timpul zilei (mai ales pe timp de vară) dacă simt nevoie de o reîmprospătare.

Fond de ten Estee Lauder Double Wear

Cele mai utilizate produse de Make up

Acest fond de ten este fără nici o urmă de îndoială, cel mai bun fond de ten pe care l-am încercat vreodată… și asta vă spune o tipă care chiar a încercat o grămadă. O bună perioadă am folosit un fond de ten de la MAC, însă după ce am citit mai multe reviews despre acesta, am decis să îl testez. Are o acoperire mare, este atât de ușor de aplicat, nu este gras deloc, se asează perfect pe ten și rezistă și 2 zile încontinuu.

Este foarte adevărat că are un preț ușor piperat, dar nu vă recomand să-l utilizați zi de zi, în cazul în care nu aveți un job la care trebuie să vă prezentați mereu ca scoasă din cutie. Pentru ocazii speciale, vă recomand cu drag acest fond de ten. Dar, așa cum am mai spus, nu pot să garantez că și pentru voi va funcționa la fel de bine… pentru că toate suntem diferite, însă, este unul dintre puținele produse care au fost lăudate de o gamă super largă de persoane.

Concealer  MAC Pro longwear

Cele mai utilizate produse de Make up

Ador acest concealer pentru că acoperă incredibil de bine cearcănele mele sălbatice. Recunosc că de multe ori, pentru zile obișnuite, atunci când nu am multe activități, prefer să aplic doar un anticearcan și o pudră, fără să mai folosesc fond de ten.

De obicei îmi aleg o nuanță mai deschisă decât cea a fondului de ten și îl folosesc pentru a face un contouring subtil. Este super, super rezistent și nu se strânge sub ochi, dacă aplic pudră imediat după.

Pudra MAC Pro Longwear

Cele mai utilizate produse de Make up

Pudră care matifiază și fixează fondul de ten și anticearcănul. Rezistă foarte bine și se aplică super simplu cu ajutorul unei pensule.

Paleta de contur Zoeva

Cele mai utilizate produse de Make up

O paletă de contur pe care o utilizez atunci când doresc un contur subtil, de zi. Nu are efectul acela de fake, nuanțele fiind potrivite tenului meu (am ales paleta Medium).

Iluminator Too Faced Candlelight

Cele mai utilizate produse de Make up

Adevărul este că am mai multe iluminatoare preferate, însă cel pe care îl folosesc cel mai des este acestă de la Too Faced. Îmi place super mult nuanța și faptul că strălucește foarte subtil, în funcție de cantitatea de produs pe care o aplici.

Creion de ochi Xtreme Lashes

Cele mai utilizate produse de Make up

Un creion negru, super rezist, conceput tot pentru persoanele care au extensii de gene. Nu afectează în nici un fel extensia și rezistă incredibil de mult fără a se întinde pe pleaopă sau sub ochi. Este mat și se aplică destul de ușor, dacă vârful este mereu ascuțit (cam lucru acesta va fi singurul care vă va da bătăi de cap.)

Rimel pentru sprâncene Sephora

Cele mai utilizate produse de Make up

Acest produs l-am descoperit destul de recent (aproximativ 3 săptămâni) însă de atunci îl folosesc zi de zi. Îmi place super mult faptul că nu mai e nevoie să folosesc 2 produse, ci doar unul. Rimelul pe lângă faptul că fixează sprâncenele, are și culoare astfel încât nu mai e nevoie de creion pentru a umple golurile. Pe lângă asta, rezist incredibil de bine, cam toată ziua.

Rujuri mate KatVonD

Eu nu am alte rujuri decât mate, iar cele pe care le folosesc cel mai des sunt acestea de la KatVonD:

Rezistă foarte mult, însă usucă destul de tare buzele, dar orice ruj mat o face, așa că nu e neaparat o mare problemă, pentru mine. după ce mă demachiez aplic un balsam cu ulei de măsline pe buze și gata.

Cele mai utilizate produse de Make up

EOS lipstick

Nu mă pot lipsi de acest produs, mai ales în condițiile în care buzele mele sunt mereu uscate de la rujurile mate. Astfel încât, după demachiere, aplic un strat de balsam și îl las până dimineață. Când mă trezesc am buze moi și hidratate, pregătite pentru o nouă zi în care voi purta un ruj extrem de mat.

În mare, acestea sunt produsele pe care le utilizez cel mai des atunci când vine vorba despre un make up de zi cu zi. Sper să vă fie de folos!!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search