In Fashion, Moda Femei, Travel

City Break in London

City Break in London

Pantaloni Latex | Pulover in dungi | Geaca denim – Zara

Ah, London!… unul dintre orașele din Europa în care m-aș muta cu drag. Este a doua oară când ajungem în London și la fel ca prima oară, mă bucur de fiecare colțișor fotogenic pe care îl găsesc aici.
Adevărul este că iubesc la nebunie orașele mari, agitația, chiar și grămada de turiști și forfota de la metrou. Despre ce vorbim până la urmă? – Eu vă spuneam în articolele din New York că m-aș muta acolo cât ai clipi și fără să stau o secundă pe gânduri. Cred că faptul că Londra este un mic New York al Europei, mă face să o iubesc atât de mult. Asta și faptul că se vorbește limba engleză, încă un plus care mă face să mă simt ca acasă, confortabil. E important să te înțelegi cu oamenii din jur, fără google translate.

City Break in London

Pe lângă părțile pozitive, care sunt multe dacă mă întrebați pe mine, Londra este un oraș destul de scump. Firește, este scump dacă alegi să trăiești experiența vizitatorului în toată plinătatea cuvântului: mergi la restaurantele renumite, vizitezi toate punctele cheie și faci și puțin shopping pe Oxford Streed. Te scapi ușor de agoniseală, dar e și păcat să nu profiți de tot ce Londra poate să îți ofere – mai ales dacă ești într-un city break. Personal, prefer să rămân fără bani în buzunar, dar cu o experiență memorabilă și trăită la maxim. Până la urmă călătoriile sunt unul dintre puținele lucrurile care ne fac mai bogați, mai buni, mai deschisi.

Mai mult decât atât, lumea asta e atât de mare și de frumoasă, încât din punctul meu de vedere, ar fi mare păcat să nu vedem măcar o mică parte de ea.

City Break in London

City Break in London

Oricum ar fi, dacă sunteți în acord cu mine, atunci vă spun că London un oraș pe care e obligatoriu să-l treceți pe bucket list-ul vostru. Arhitectura și străduțele înguste, pavate cu piatră sunt două dintre lucrurile mele preferate de aici!… și Oxford Streed, haha.

Noi am avut un city break prea scurt, dar foarte intens. Am mâncat până nu am mai putut, am vizitat puțin, dar am făcut și shopping – cât să nu plecăm acasă cu mâna goală. A fost o experiență frumoasă, la fel ca orice alt city break.

City Break in London

Acum, aștept cu nerăbdare următoarea aventură!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • on Facebook
    Reply

    Ce frumos!!! ❤️❤️

  • Melania
    Reply

    Buna! Ce aplicatie folosesti pentru editarea pozelor? Arata foarte bine..

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search