In Fashion, Moda Femei

Cizmele perfecte intr-o nuanta de ROSU

Rosu este fără dar și poate culoarea sezonului! Anul acesta am făcut o mică obsesie pentru rosu, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă!

Așa cum spuneam și în clipul cu propuneri pentru ținute de sărbătoare, culoarea rosu mi se pare că sugerează cel mai bine această perioadă și sărbătoarea care ne stă înainte! Odată cu pregătirea bucatelor gustoase pentru masa de Crăciun, vine și pregătirea ținutelor pentru sărbători!

Cizmele perfecte intr-o nuanta de ROSU

Așadar, am fost și eu la shopping, mai mult online, iar azi vreau să vă arăt noua mea pereche preferată de cizme peste genunchi! Sunt roșii, lungi, cu toc confortabil – tot ce trebuie! Le-am găsit pe site-ul jessicabuurman.com și vă spun sincer că sunt perfecte!

Cizmele perfecte intr-o nuanta de ROSU

Sunt dintr-un material super elastic, care nici nu alunecă exagerat de pe picior. Mai am vreo 2 perechi de cizme peste genunchi însă le port foarte rar pentru că sunt incomode datorită faptului că alunecă super ușor de pe picior. Această pereche se mulează perfect și arată extrem de bine!

Cizmele perfecte intr-o nuanta de ROSU

Îmi place mult faptul că sunt cizme lungi, dacă optezi pentru o rochie ceva mai sus de genunchi, nu se vede deloc pielea, așa că le putem purta fără griji în sezonul acesta! Nu sunt un model extrem de elegant, așa că le putem purta atât în ținute mai glam, cât și în ținute casual. Arată foarte bine în combinație cu o pereche de jeans și un pulover oversized!

Cizmele perfecte intr-o nuanta de ROSU

Nu sunt adepta tocurilor la ordinea zilei, însă de când am aceste cizme peste genunchi, le-aș purta non stop! Mi se pare că sunt acel strop de culoare care animă orice look. Cu siguranță le veți revedea pe blogul meu!

Cizmele perfecte intr-o nuanta de ROSU

Menționez faptul că au ajuns și super repede, în aproximativ o săptămână jumătate le-am primit. Dacă stau să mă gândesc mai bine, ar fi o idee genială de cadou, haha. Cred că nici o fată nu ar putea refuza vreodată o pereche de cizme lungi peste genunchi. Desigur, pe site vin în mai multe nuanțe, așa că vă invit să aruncați o privire!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search