In Fashion, Moda Femei

Un motiv în plus pentru care iubesc sezonul rece este că în sfârși pot să port blanuri. De vreo 2 ani am început să dezvolt o pasiune pentru blanuri și de atunci în fiecare an mai adaug câte una-două colecției mele.

În aproximativ doi ani am ajuns să am o mini colecție de blanuri și m-am gândit că ar fi interesant să vă arat și vouă blănurile mele. Nu știu câte dintre voi ați colecționat ceva atunci când ați fost mici, însă mie de fiecare dată când mi se punea pata pe un lucru anume – fie el un obiect de decor, articol vestimentar, accesoriu, etc – îl cumpăram în toate culorile disponibile și ajungeam să colecționez o grămadă de chestii.

Cu timpul, am trecut de la a colecționa șervețele la a colecționa blanuri. Așa cum am spus și în clip, toate blănurile mele sunt sintentice. Adevărul este că nu cred că aș putea să port vreodată o blană reală și chiar nu aș vrea să încurajez această industrie doar de dragul modei – așa că personal sunt PRO blănuri sintetice.

Colectia mea de blanuri

Am ajuns să dețin câteva blanițe – unele colorate, altele negre, dar cel mai bine vedeți clipul. Consider că în sezonul curent, blănurile arată minunat în aproape orice combinație – iar eu cum sunt adepta ținutelor all black, o pată de culoare dată de o blană într-o nuanță vie se potrivește de minune.

Cu toate acestea însă, blănița neagră, super versatilă nu lipsește nici ea din colecția mea – pentru că nu ar putea fi o colecție fără o asemenea blană.

Așa cum am spus, eu continui acest obicei din copilărie și nu colecționez doar blanuri, bineînțeles. Colecționez articole vestimentare, accesorii, produse de make up… tot ce îmi face plăcere, pentru că e tare greu să mă limitez la un singur produs.

Sunt curioasă dacă și voi aveți pasiuni asemănătoare, sau dacă mai colecționați ceva?

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 6 comments
 • Debisa
  Reply

  Foarte frumoase! În cat ti-a ajuns coletul? Mulțumesc!

 • Flori
  Reply

  Buna! Faci comenzi de pe acele site-uri? Esti multumita de calitatea produselor?

  • Iulia A.
   Reply

   Buna, da sigur. Sunt multumita de produse. Raportul calitate-pret e unul destul de bun. Calitatea produselor este comparabila cu H&M, Bershka, Pulll & Bear.

 • Maria
  Reply

  Salut.felicitari pt blog.cum comanzi de pe m.shein nu este delivery in Romania?merci

  • Iulia A.
   Reply

   Din pacate acum nu mai pot sa comand. Asteptam sa trimita din nou in Ro.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search