In Fashion, Moda Femei

Crop top-ul, articolul preferat de sezon_Iulia Andrei

Crop top-ul, articolul preferat de sezon_Iulia Andrei

 Pantaloni (similar) | Crop Top (similar) | Sandale – Bershka

Crop topul de inspirația anilor 80-90 a revenit cu forțe proaspete în tendințele sezonului actual. Din punctul meu de vedere este un articol de îmbrăcăminte super cool și destul de ușor de purtat, însă există și câteva reguli de care ar trebui să ținem cont atunci când dorim să purtăm un crop top.

Cum port eu crop top-ul?

De fiecare dată port crop top-ul în combinație cu articole vestimentare cu talie înaltă. De la fuste lungi cu talie înaltă, la fuste mini sau pantaloni lungi din materiale vaporoase la pantaloni super scurți din denim. În cazul de față am ales să port un maiou crop basic, alb, cu o pereche de blugi boyfriend și o cămașă albă. O ținută casual, simplă, de vară.

Din punctul meu de vedere acest articol vestimentar poate fi purtat în numeroase combinații, însă trebuie să fim atente la materialul din care este confecționat – un top precum cel pe care îl port eu merge perfect pentru o ținută casual, dar nu se potrivește pentru o ținută cocktail, spre exemplu.

Pentru ținute de seară, aș alege topuri din materiale ceva mai pretențioase: satin, piele, dantelă, un tricotaj fin, etc. Topurile din bumbac sunt o alegere bună pentru ținute de zi, ținute de mers la sală, de călătorie and so on.

Crop top-ul, articolul preferat de sezon_Iulia Andrei

Crop top-ul, articolul preferat de sezon_Iulia Andrei

Cum nu port crop top-ul?

Din punctul meu de vedere crop top-ul arată vulgar purtat cu o pereche de pantaloni scurți cu talie joasă, fustă cu talie joasă sau orice altă piesă vestimentară cu talie joasă – chiar dacă ai avea cel mai lucrat abdomen din lume.

Totodată, nu aș purta un crop top la anuminte evenimente precum: nuntă (dacă este foarte elegantă), botez sau alte tipuri de evenimente unde se impune o ținută decentă.

Cred că această piesă vestimentară este o alegere ideală pentru festivaluri, vacanțe la mare, ieșiri în club, petreceri, etc.

De asemenea, consider că oricine poate purta un astfel de top, însă dacă ai burtică pe care dorești să o ascunzi, poartă topul cu un articol vestimentar cu talie foarte înaltă, astfel vei descoperi doar o parte mică din abdomen.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search