In Beauty

Cea de-a doua ediție Beauty Focus Oradea a adus pe scena de la Trade Center, nume cu rezonanță din domeniul beauty atât la nivel național cât și internațional.

Cum a fost la Beauty Focus editia II

În cele două zile, evenimentul a strâns peste 40 de standuri cu firme care și-au expus produsele spre vânzare. De la produse de makeup, la cele mai apreciate produse pentru vopsit și aranjat,  la produse cosmetice sau pentru îngrijire corporală, anul acesta am avut de unde alege. Personal, mi-am achiziționat câteva produse pentru îngrijirea tenului pe care abia aștept să le încerc!

Cum a fost la Beauty Focus Oradea editia II

Pe scenă, make up artiști și traineri din domeniul frumuseții au susținut demonstrații live, prezentând totodată și tendințele pentru noul sezon, sfaturi și recomandări pentru profesioniști care activează în domeniu și nu numai.

Au fost și două concursuri, iar cei mai talentați și inspirați nail artiști și make up artiști au plecat cu premii minunate și totodată sfaturi și recomandări de la persoane avizate în domeniu. Concursul de makeup cu tema Tribal a fost un real succes, concurenții dând dovadă de multă creativitate și talent – am fost foarte plăcut suprinsă de fiecare în parte. Totodată, concurenții nu au fost doar orădeni, ci și make up artiști din orașe învecinate: Cluj, Arad, Timișoara.

Cum a fost la Beauty Focus Oradea editia II

Cu alte cuvinte, Beauty Focus Oradea, a reunit în acest weekend câțiva dintre cei mai creativi artiști din domeniul frumuseții.

Printre cele mai sonore nume fac parte: Alexandru Abagiu, Alex Radulescu, Anca Pop, Slervert Thermal, Raluca Croitoru, Corina Turcuman, Roberto Cistellini, Marian Cotoi și mulți alții.

Cum a fost la Beauty Focus Oradea editia II

Pentru mine a fost o reală plăcere să fiu gazda ediției din acest an, iar deși nu activez în domeniu, am furat câteva trucuri de frumusețe de la demonstrațiile live care au avut loc.

Felicitări Isabela pentru inițiativă și pentru reușita de a pune într-un singur loc atât de mulți experți în domeniul beauty.

Mai multe fotografii de la eveniment puteti vedea pe pagina de facebook Beauty Focus Oradea!

Sperăm să ne revedem și la anul!

Love,

Iulia A.

 

 

Recommended Posts
Comments
  • Alexa Carmen
    Reply

    Oare cum de am ratat acest eveniment? 🤔🤔🤔
    Trebuie să caut mai des ce se întâmplă în orașul meu 😉

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search